Pengarang | mStar

Pengarang

CRYSTAL CHIAM SHIYING

CRYSTAL CHIAM SHIYING

Kandungan 'Durian White Coffee' Ada Dadah - Polis

GEORGE TOWN: Sejenis dadah ditemui dalam paket "durian white coffee" yang diminum oleh dua pengawal keselamatan dari Nepal Rabu lalu.

"Produk Kami Sesuai Untuk Semua" - Pekerja

GEORGE TOWN: Pekerja pengeluar tempatan "durian white coffee" tampil menegaskan bahawa produk mereka selamat diminum selepas lima orang dimasukkan ke hospital.

Mangsa Banjir Boleh Ganti Dokumen Di JPN Percuma

GEORGE TOWN: Mangsa banjir di Pulau Pinang boleh menggantikan dokumen penting mereka yang rosak atau hilang, dengan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) secara percuma.

Mangsa Banjir: Ganti Pasport Rosak, Hilang Secara Percuma

BAYAN LEPAS: Mangsa banjir di Pulau Pinang yang berdepan dengan kehilangan pasport atau rosak boleh diganti secara percuma sebelum 31 Disember ini.

Banjir: Dua Warga Emas Ditemui Lemas

GEORGE TOWN: Dua warga emas ditemui lemas pada awal pagi Ahad susulan banjir kilat melanda Pulau Pinang.

Tanah Runtuh: Mayat Kelapan Ditemui

GEORGE TOWN: Pasukan mencari dan menyelamat (SAR) menemui satu lagi mayat mangsa yang tertimbus dalam kejadian tanah runtuh di tapak binaan Tanjung Bungah di sini.

Banjir Pulau Pinang: Sekolah Tetap Beroperasi

GEORGE TOWN: Sekolah di Pulau Pinang tidak akan ditutup pada Jumaat biarpun banjir besar melanda negeri itu.

Kementerian Siasat Dakwaan Harga Makanan Mahal

GEORGE TOWN: Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) Pulau Pinang akan menyiasat dakwaan sorang wanita berkaitan harga makanan yang dibayar sebanyak RM80.

Akaun Bank Boon Poh Dibeku

GEORGE TOWN: Empat akaun bank milik exco Pulau Pinang, Phee Boon Poh dibekukan berhubung siasatan terhadap operasi kilang haram di tanah pertanian di Sungai Lembu.

Akaun Bank RM58 Juta Dibeku Susulan MBI Diserbu

GEORGE TOWN: Beberapa akaun bank berjumlah RM58 juta dibeku susulan serbuan ke atas premis dan kompleks membeli-belah yang dikendalikan MBI Group International.

Klik

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.