Pengarang - mStar
Filter by

Iklan Nikah Di Siam: Akhbar Harian Diberi Amaran - KDN

Khamis, 9 April 2015 3:11 PM

PETALING JAYA: Kementerian Dalam Negeri (KDN) pada Khamis mengeluarkan surat amaran kepada sebuah akhbar harian kerana menyiarkan iklan agensi perkahwinan termasuk menyediakan perkhidmatan nikah poligami secara sah di Thailand yang bertentangan undang-undang negara ini.

e-Filing 2014 Catat Peningkatan - LHDN

Khamis, 26 Mac 2015 2:52 PM

PETALING JAYA: Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) menerima sebanyak 498, 429 borang cukai pendapatan (Borang BE) bagi individu menerusi sistem e-Filing bagi taksiran cukai 2014 sehingga tengah hari Khamis.

DAP Jangan Angkuh - Pemuda PAS

Khamis, 26 Mac 2015 10:33 AM

PETALING JAYA: Dewan Pemuda PAS kawasan Titiwangsa menyelar sikap angkuh, biadap dan bongkak pemimpin DAP yang memutuskan hubungan dengan presidennya, Datuk Seri Abdul Hadi Awang walaupun menyatakan pendirian untuk kekal bersama Pakatan Rakyat (PR).

DAP Bersama Pakatan Rakyat, Tolak Hadi

Selasa, 24 Mac 2015 11:26 AM

PETALING JAYA: DAP memutuskan untuk kekal dalam Pakatan Rakyat, tetapi akan menamatkan hubungan dan kerjasama dengan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang didakwa bertindak tidak jujur dan tidak bermaruah dalam pelaksanaan Enakmen Kanun Jenayah Syariah II Kelantan 2015 yang diluluskan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kelantan minggu lalu.


  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan