MIB Bukti Komitmen Kerajaan BN Untuk Kaum India - Najib

Ahad, 23 April 2017 8:56 PM

KUALA LUMPUR: Pelan Tindakan Masyarakat India  Malaysia (MIB) merupakan komitmen dan kesungguhan kerajaan Barisan Nasional (BN) untuk terus membangunkan taraf hidup kaum India di negara ini, kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Rawatan Tangan Mohamad Thaqif Positif

Ahad, 23 April 2017 8:48 PM

JOHOR BAHRU: Usaha menyelamatkan tangan kanan pelajar kes pukul di madrasah Kota Tinggi di sini giat dilakukan selepas kaki murid 11 tahun itu dipotong disebabkan oleh kerosakan saraf akibat jangkitan bakteria.

Dr Maza Padam Puisi Kontroversi

Ahad, 23 April 2017 5:55 PM

PETALING JAYA: Mufti Perlis, Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin memadamkan puisi kontroversi yang mengkritik 'penyembah lembu' dalam laman Facebook rasmi miliknya.

Aidi Dilantik Ketua Polis Terengganu

Ahad, 23 April 2017 5:41 PM

KUALA TERENGGANU: Timbalan Pengarah Jabatan Sumber Strategik dan Teknologi (Start) Bukit Aman, Datuk Aidi Ismail dilantik sebagai Ketua Polis Terengganu berkuat kuasa pada Ahad.

KDN Minta Pihak Sekolah Lapor Kegiatan Gangsterisme

Ahad, 23 April 2017 5:36 PM

JOHOR BAHRU: Kementerian Dalam Negeri (KDN) mahu pentadbiran sekolah segera melaporkan sebarang perbuatan jenayah terutamanya gangsterisme yang melibatkan pelajar di sekolah mereka, dan bukannya menyembunyikan perkara itu.

‘Nama Orang Melayu Susah’

Ahad, 23 April 2017 12:19 PM

BILA sebut sahaja tentang rakyat China, automatik kepala akan memikirkan individu berkenaan mesti mahir dalam seni Kaligrafi Cina.

  • Mukasurat 1 daripada 43

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan