Khaled Lawat Parlimen Kluang

Selasa, 17 Januari 2017 10:36 AM

KLUANG: Menteri Besar Johor, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin hari ini mengadakan lawatan kerja rasmi ke Parlimen Kluang.

Mampu Berjaya Walau Tanpa Dua Kaki

Selasa, 17 Januari 2017 9:51 AM

IPOH: Kedua-dua kaki Jenny Pong terpaksa dipotong, namun wanita ini tidak pernah membiarkan kekurangan diri menghalang cita-cita besarnya.

RRC Singapura: Rakyat Malaysia Lebih Terbeban

Selasa, 17 Januari 2017 9:14 AM

JOHOR BAHRU: Rakyat Malaysia yang memandu masuk ke Singapura setiap hari perlu berdepan dengan satu lagi caj tambahan iaitu Caj Jalan Raya Timbal Balas (RRC).

Malaysia Hormat Keputusan Singapura Kenakan Caj Jalan Raya

Selasa, 17 Januari 2017 8:37 AM

KUALA LUMPUR: Malaysia menghormati keputusan Singapura memperkenalkan Caj Jalan Raya Timbal Balas (RRC) kepada semua kenderaan yang berdaftar di luar negara itu mulai 15 Februari depan, kata Menteri Pengangkutan Datuk Seri Liow Tiong Lai.


Gempa: Semua Pelajar Malaysia Di Medan Selamat

Isnin, 16 Januari 2017 10:55 PM

JAKARTA: Semua pelajar Malaysia dilaporkan berada dalam keadaan selamat selepas gempa bumi berukuran 5.6 pada skala Richter menggegarkan Medan di Sumatera Utara, kira-kira 7.20 malam waktu tempatan.

KSN Buat Lawatan Mengejut Ke Jabatan Kerajaan

Isnin, 16 Januari 2017 8:12 PM

PUTRAJAYA: Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Dr Ali Hamsa pada Isnin membuat lawatan mengejut ke dua jabatan kerajaan di sini dan akan meneruskan siri lawatan sedemikian ke jabatan dan agensi kerajaan bagi melihat perkhidmatan yang diberikan selain mengukur kepuasan rakyat.

  • Mukasurat 1 daripada 46

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan