Malaysia Airlines Ambil Perhatian Kenyataan RyanAir

Selasa, 17 Oktober 2017 9:32 PM

KUALA LUMPUR: Malaysia Airlines mengambil perhatian terhadap pengumuman mengejutkan oleh RyanAir Holdings PLC kepada Bursa Saham London berkaitan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Peter Bellew.

Jenazah Syzlin Tiba Di Tanah Air

Selasa, 17 Oktober 2017 9:19 PM

SEPANG: Jenazah Syzlin Hataman, warga Malaysia yang pernah dipenjarakan di Peru setelah menjadi mangsa sindiket pengedaran dadah antarabangsa, tiba di tanah air pada Selasa untuk dikebumikan di kampung halamannya di Johor Bahru, Johor.

Bekas Timbalan Setiausaha Bebas Reman

Selasa, 17 Oktober 2017 9:04 PM

PUTRAJAYA: Seorang bekas timbalan setiausaha bahagian sebuah kementerian yang ditahan bagi membantu siasatan berhubung penyelewengan dana berkaitan projek luar bandar di Sabah, dibebaskan pada Selasa.

Fernandes Menang Anugerah Utama Kepimpinan Perniagaan

Selasa, 17 Oktober 2017 8:26 PM

KUALA LUMPUR: Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan AirAsia Tan Sri Tony Fernandes, bakal dianugerahi Anugerah Pemimpin Perniagaan Asia House bagi 2017 sebagai pengiktirafan di atas sumbangan beliau kepada landskap ekonomi Asia.

Hati-Hati Ke Selatan Thai - Polis

Selasa, 17 Oktober 2017 8:18 PM

KOTA BHARU:  Polis Kelantan menasihatkan rakyat negeri ini yang mahu ke Thailand agar lebih berhati-hati kerana keadaan di wilayah selatan negara tersebut masih bergolak.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom pada sidang media selepas mempengerusikan Persidangan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Islam Seluruh Malaysia 2012 di Kuala Lumpur, Isnin. -fotoBERNAMA

Jamil Khir, KP Jakim Tunggu Tarikh Menghadap Sultan Johor

Selasa, 17 Oktober 2017 5:00 PM

PUTRAJAYA: Menteri di Jabatan Perdana Menteri yang bertanggungjawab terhadap hal ehwal Islam, Datuk Seri Jamil Khir Baharom berkata, beliau dan Ketua Pengarah Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim), Tan Sri Othman Mustapha sedang menunggu tarikh untuk menghadap Sultan Johor.

UUM Tersenarai Universiti Terbaik Asia

Selasa, 17 Oktober 2017 2:47 PM

ALOR SETAR: Universiti UtaraMalaysia (UUM) terus meningkatkan kedudukannya apabila tersenarai dalam kalangan satu peratus  (1%) universiti terbaik di rantauAsia daripada 11,900 universiti yang ada.

Video Majlis Resepsi 'Tycoon' Air Asia Tular

Selasa, 17 Oktober 2017 2:30 PM

SELEPAS gambar majlis perkahwinan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Airasia, Tan Sri Tony Fernandes dan pasangannya tular, kini video pada majis resepsi beliau pula menjadi perhatian netizen.

  • Mukasurat 1 daripada 21

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan