Pengarang | mStar

Pengarang

VANES DEVINDRAN

VANES DEVINDRAN

Norhidayat dianggap hero jual nasi ayam seringgit

PASIR GUDANG: Pelajar dari dua buah universiti berdekatan menggelar  Norhidayat Jamal sebagai hero kerana menjual  nasi ayamnya berharga RM1.

default image

Peningkatan Kos Boleh Tingkatkan Keganasan Terhadap Kanak-Kanak - Pakar

Oleh VANES DEVINDRAN PETALING JAYA Para pakar memberi amaran bahawa keskes penderaan kanakkanak berkemungkinan besar akan meningkat akibat tahap tekanan yang ditanggung keluarga dalam usaha untuk menangani kos hidup yang tinggi

Klik

default image

Pembersih hampagas tanpa wayar Panasonic jadikan hidup anda lebih mudah!

SESETENGAH pihak berpendapat memvakum adalah sesuatu yang membosankan. Namun, Panasonic membantu anda membersih ruang dengan cara yang tidak pernah anda bayangkan. Terima kasih Panasonic!

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

RESTORAN Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara menyediakan pelbagai juadah berbuka puasa.

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.