Pengarang | mStar

Pengarang

SAIFUL AZMI JAMSARI

SAIFUL AZMI JAMSARI

Saiful Azmi Jamsari ialah penulis undangan mStar Online.

azmijamsari@gmail.com

Gunung Nuang, tersimpan kisah ibu dan anak mati selepas lari ke dalam hutan

PENGALAMAN seram kru televisyen di kaki Gunung Nuang apabila terdapat enam orang dalam skrin. Sepatutnya empat orang pelakon sahaja. Mana datangnya dua orang lagi?

Pemandu teksi meremang wang bertukar daun, penumpang lesap di kawasan kubur

KETIKA Abang Bad mengambil pasangan ini, mereka tidak banyak bercakap namun memberitahu kononnya disamun tetapi peliknya tambang diberi itu bertukar menjadi daun.

Pengacara tak sedar kepulan asap keluar ketika kubur sedang digali

“KABUS tu terus terbang menghala ke arah kamera dan hilang. Pelik sangat. Kejadian itu berulang kali berlaku setiap kali kau gali. Sebab tu la aku suruh kau berenti sekejap dan perhatikan kawasan sekeliling.”

Klik

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.