suria

Pengarang

YEE XIANG YUN

YEE XIANG YUN

Kemaluan tersekat dalam botol plastik, bomba datang selamatkan

ALAT pemotong khas digunakan bagi mengeluarkan kemaluan mangsa.

'Kereta Terbang' Hempap Kereta Lain

JOHOR BAHRU: Seorang pemandu warga Singapura yang memandu laju terbabas sebelum merempuh empat kenderaan lain di hadapan sebuah hotel bajet di Setia Indah di sini.

Mayat Wanita Warga Emas Ditemui Di Pusat Pelupusan Sampah

KULAI: Mayat warga emas yang terbakar ditemui di tempat pembuangan sampah di Taman Putri di sini.

Tiada Kekeliruan - Muhyiddin

PAGOH: Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, kekeliruan tidak seharusnya timbul berhubung siapa yang memainkan peranan dalam Pakatan Harapan susulan pengumuman kepimpinan baharu pembangkang itu.

Tagih Simpati Biaya Kos Guaman

JOHOR BAHRU: Seorang jurujual berusia 22 tahun yang terlibat dalam kemalangan di Jalan Lingkaran Dalam di sini Februari lalu sehingga mengakibatkan kematian lapan remaja, kini menagih simpati bagi membiayai kos guamannya.

Wanita Dakwa Dicabul Dalam Bas

JOHOR BAHRU: Seorang wanita warga Malaysia yang bekerja di Singapura mendakwa dirinya telah dicabul semasa menaiki bas ke Batu Pahat.

Masa Depan Cerah Lenyap Akibat Tragedi

JOHOR BAHRU: Dia suka bermain bola sepak dan berazam untuk menghafal al-Quran. Malangnya, hajatnya itu tidak kesampaian.

Mohamad Thaqif Meninggal Dunia

JOHOR BAHRU: Pelajar lelaki  berusia 11 tahun yang kakinya dipotong berikutan penderaan fizikal  dipercayai dilakukan seorang pembantu warden di sebuah sekolah agama di Kota Tinggi telah meninggal dunia.

Tangan Kanan Pelajar Akhirnya Dipotong

JOHOR BAHRU: Pelajar berusia 11 tahun yang kakinya telah dipotong kerana didakwa didera di sebuah sekolah agama di Kota Tinggi kini kehilangan tangan kanannya.

Tangan Kanan Murid Dipukul Mungkin Dipotong

JOHOR BAHRU: Murid lelaki berusia 11 tahun yang didakwa dipukul pembantu warden di sekolah tahfiz di Kota Tinggi tidak bertindak balas dengan baik kepada rawatan dan mungkin kehilangan tangan kanannya.