Pengarang | mStar

Pengarang

Mohon Maaf Atau Hilang Sokongan, PAS Beri Kata Dua Kepada PKR

GEORGE TOWN: PAS Bahagian Permatang Pauh kekal dengan pendiriannya untuk tidak akan menyokong Parti Keadilan Rakyat (PKR) pada pilihan raya kecil (PRK) akan datang sekiranya pemimpin parti sekutunya tidak memohon maaf kepada PAS sehingga hari penamaan calon pada 25 April ini.

Zahid, Hishammuddin Ditugas Bantu PRK Permatang Pauh, Rompin - Muhyiddin

BUKIT MERTAJAM: Dua naib presiden Umno ditugaskan untuk membantu Tan Sri Muhyiddin Yassin dalam persediaan bagi pilihan raya kecil (PRK) Permatang Pauh dan Rompin.

Dua Lelaki, GRO Ditahan Separuh Bogel

GEORGE TOWN: Dua lelaki dan pasangan mereka ditemui dalam keadaan separuh bogel ketika serbuan oleh pegawai penguatkuasa di sebuah pusat hiburan di Burmah Road.

Hishammuddin Jelaskan Bayaran RM330,000 Untuk Belian Kereta Baharu

LANGKAWI: Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein menjelaskan beliau membayar secara tunai ketika membeli kereta baharunya kerana memperoleh baki yang mencukupi selepas beliau menjual kereta lama miliknya. 

Polis Tumpas Sindiket Dadah, Rampas Dadah RM750,000

GEORGE TOWN: Polis menyerbu sebuah makmal dadah di Sungai Ara di sini dan menumpaskan sindiket dadah tempatan yang aktif di Pulau Pinang dan Kedah sejak setahun lalu.

Guan Eng Mahu MPPP Saman Pemandunya Jika Parkir Kereta Secara Haram

BUKIT MERTAJAM: Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng mahu Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP) mengeluarkan saman trafik termasuk yang terdahulu sekiranya pemandu beliau memarkir kenderaan rasmi secara haram.

Delegasi DAP Persoal Peta Seberang Perai Tiada Dalam Poster Konvensyen

BUKIT MERTAJAM: Seorang delegasi pada Konvensyen Tahunan DAP Pulau Pinang mempersoalkan mengapa peta Seberang Perai tidak ditunjukkan pada poster konvensyen.

Kenyataan 'Doktor Rasis', Wakil Rakyat BN Digantung Sehari Hadiri Sidang DUN

GEORGE TOWN: Seorang wakil rakyat Barisan Nasional digantung sehari daripada menghadiri sidang Dewan Undangan Negeri (DUN) Pulau Pinang berhubung kenyataan 'doktor rasis' yang dibuat tahun lepas.

Misteri Pembunuh Bersiri Di Pulau Pinang

GEORGE TOWN: Penemuan dua mayat perempuan tanpa kepala dalam tempoh tiga hari menimbulkan kebimbangan terhadap adanya pembunuh bersiri.

Tukang Cuci Temui Mayat Wanita Tanpa Kepala Dalam Bagasi

GEORGE TOWN: Seorang tukang cuci di Taman Botani Pulau Pinang menemui mayat wanita tanpa kepala dalam bagasi hitam di bawah pokok tempat letak kereta di Jalan Kebun Bunga di sini.

Klik

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).