suria

Pengarang

Lebih banyak pilihan kerusi Parlimen buat Anwar, mungkin Sungai Petani, Port Dickson atau Alor Setar?

KLANG: Spekulasi bahawa Presiden PKR yang dipilih, Datuk Seri Anwar Ibrahim kini mempunyai pilihan lebih banyak kerusi Parlimen untuk bertanding dalam pilihan raya kecil untuk memasuki Parlimen.

PRK Sungai Kandis: Tiada isu nak guna logo Umno

KLANG: MCA Selangor memberitahu bahawa tiada isu untuk Umno tidak menggunakan logo Barisan Nasional (BN) bagi pilihan raya kecil (PRK) Sungai Kandis.

Parti komponen Pakatan sibuk pilih calon menteri Kabinet

KLANG: Parti komponen Pakatan Harapan nampaknya sibuk menyenarai pendek calon untuk jawatan bagi barisan menteri yang bakal diumumkan oleh Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad tidak lama lagi.

Alahai Azmin... berapa penjuru nanti?

KLANG: Dugaan buat Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Azmin Ali kerana beliau bukan sahaja perlu menangkis musuhnya, tetapi juga harus mengendalikan musuh dalam selimut, malahan perlu menentang adiknya sendiri.

Rakyat Malaysia bakal cipta sejarah di Gurun Sahara

PETALING JAYA: Wanita Malaysia pertama yang menyertai Marathon des Sables (MdS), acara maraton yang mencabar di Gurun Sahara bersedia untuk mencipta sejarah.

HTAR Kurangkan Pembedahan Selepas 40 Staf Keracunan

KLANG: Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) di sini terpaksa mengurangkan bilangan pembedahan selepas 40 kakitangannya mengalami keracunan makanan pada tengah hari Khamis selepas satu mesyuarat bahagian.

Azmin Belum Pasti Tanding Di Mana

SHAH ALAM: Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Azmin Ali berkata, beliau masih tidak pasti di mana akan bertanding pada pilihan raya umum akan datang.

Istana Selangor Akan Keluar Kenyataan Isu Pingat Tun M

KLANG: Pihak Istana Selangor dijangka mengeluarkan kenyataan mengenai pingat penganugerahan yang dikatakan telah dipulangkan oleh Tun Dr Mahathir Mohamad.

“Saya Tidak Tahu Perbuatan Itu Salah”

KLANG: Chim Puck Leong, 47, dan Lim Li Li, 50, tidak pernah menduga bahawa sijil kelahiran anak lelaki mereka akan digantung apabila pasangan itu memberitahu pegawai di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) bahawa anak tersebut merupakan anak angkat.

Bersedia! PRU14 Pada April-Mei

PETALING JAYA: Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) besar kemungkinan bakal diadakan pada April atau pertengahan Mei tahun depan.