suria

Pengarang

“Saya Sedar Usia Semakin Meningkat” - Azza

AZZA Elite berkata dia bersyukur kerana kemunculannya semula dalam bidang seni selepas dua tahun berehat masih diterima baik oleh para penggiat industri.

Ruhainies Selesa Bekawan Dengan Lelaki Budiman

PELAKON Ruhainies menjelaskan bahawa dirinya masih berstatus solo dan tidak menjalin hubungan cinta dengan mana-mana lelaki.

Erra Fazira Perjelas Bakal Kahwin Shahir 9 Feb

PRIMADONA filem Melayu moden, Erra Fazira pada hari ini menegaskan ura-ura terbaharu kononnya dia bakal bertunang dan berkahwin dengan penyanyi Shahir dalam masa terdekat adalah tidak benar sama sekali.

“Dah Nikah Tak Segan Bawa Ke Hulu Hilir” - Tauke

PELAWAK popular Tauke Jambu terpaksa menangguhkan hasrat untuk berbulan madu dengan isterinya berikutan jadual kerja yang padat sejak mereka bernikah pada 9 Disember tahun lalu.

Fasha Sandha Akhirnya Pilih Jadi Produser

PELAKON Fasha Sandha mengakui dia tidak pernah terfikir akan bergelar seorang penerbit dalam kerjaya seninya yang kini memasuki tahun ke-16.

“Astaghfirullahalazim… Belum Lagilah” - Remy Ishak

REMY Ishak menjawab gosip yang bertebaran kononnya dia sudah bernikah dengan Ezza Yusof secara rahsia baru-baru ini.

Bagaimana Foto Seksi Elvina Tersebar?

PELAKON baharu, Elvina Mohamad memohon maaf kepada semua pihak ekoran isu beberapa keping gambarnya berpakaian seksi menjadi tular.

Tak Perlu Nak Huraikan - Ayda Jebat

PELAKON dan penyanyi Ayda Jebat mengambil pendekatan mengunci mulut mengenai gosip terbaharu mengatakan dia kerap menemani aktor Redza Rosli gara-gara cemburu.

Jangan Tanya Erra, Tanyalah Shahir

ERRA Fazira berkata dia tidak campur tangan dalam hal-hal berbangkit berkaitan isu peribadi penyanyi Shahir yang kecoh diperkatakan sejak beberapa bulan lalu.

Sherry Alhadad Masih Gugup Jadi Pengacara

PELAKON dan aktivis teater yang semakin popular dalam pengacaraan, Sherry Al Hadad mengakui masih dibelenggu perasaan gugup setiap kali memulakan tugas pengacaraan.