Pengarang | mStar

Pengarang

VIJENTHI NAIR

VIJENTHI NAIR

Tangga warna-warni di Batu Caves belum dapat kelulusan?

TANGGA di Kuil Batu Caves yang berwarna-warni, kini tular di media sosial, mungkin menyebabkan kuil tersebut berdepan dengan masalah berikutan kerja-kerja mengecat dan pengubahsuaiannya belum mendapat kebenaran Jabatan Warisan Negara (JWN).

Jutawan Kosmetik Kongsi Rahsia Jadi Kaya

DUA jutawan kosmetik berkongsi rahsia kejayaan  menerusi tips pelaburan yang dilaksanakan untuk mengumpul kekayaan, pada Fiesta Labur Permodalan Nasional Berhad (PNB).

#AnakAnakMalaysia Walk: Ajari Generasi Muda Tentang 'Harmoni'

KUALA LUMPUR: Ketika pelakon Lisa Surihani membuat posting perayaan Hari Natal di media sosial pada tahun 2009, beliau terkejut apabila ucapan ikhlasnya kepada penganut agama Kristian mendapat tindak balas kurang menyenangkan daripada netizen.

Bil Pembersihan: DBKL Kata RM50,000, Menteri Kata RM38,000

KUALA LUMPUR: Bil pembersihan yang dianggarkan sejumlah RM50,000 akan dikeluarkan kepada penganjur Himpunan Rakyat Bersatu dalam tempoh seminggu.

Tengku Adnan Tengku Mansor

Himpunan 'Baju Merah' Untuk Semua Kaum - Ku Nan

KUALA LUMPUR: Perhimpunan 'baju merah' terbuka kepada semua kaum kerana ia merupakan perhimpunan rakyat, kata Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

Jalan TAR, Masjid India Dibuka 24 Jam Khas Untuk Pembeli Saat Akhir

DALAM keadaan cuaca panas terik, orang ramai dilihat membeli-belah pada saat-saat akhir di Masjid India dan Jalan Tuanku Abdul Rahman, lokasi popular setiap kali menjelang musim perayaan.

Kediaman Mewah Tukar Jadi Hostel Pekerja

LEBIH 80 rumah di Sri Hartamas, Kuala Lumpur bertukar menjadi hostel secara haram untuk kediaman pekerja asing, dengan memuatkan 30 orang di dalam sebuah rumah.

default image

Penutupan Pasar Malam TTDI Mengejutkan - Pengunjung

PENGUNJUNG tetap pasar malam Taman Tun Dr Ismail terkejut mengenai notis penutupan mengejut pasar malam tersebut oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL berkuatkuasa 26 Januari ini

default image

NGO: Hentikan Pembersihan Hutan Di Bukit Kiara

Oleh VIJENTHI NAIR KUALA LUMPUR Kadar penebangan pokok dan aktiviti pembersihan hutan di taman rekreasi Bukit Kiara yang membimbangkan menimbulkan kerisauan di kalangan beberapa pertubuhan bukan kerajaan NGO dan penduduk berhampiran

default image

Pegawai DBKL Akan Hentikan Protes Bersih 4.0

Oleh VIJENTHI NAIR KUALA LUMPUR Pegawai penguatkuasa Dewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL kini dalam keadaan bersedia untuk mengawal situasi di hadapan rumah Pengerusi Bersama Bersih Datuk SAmbiga di Bukit Damansara bagi memastikan protes Bersih 40 tidak diteruskan

IKLAN

IKLAN