Pengarang | mStar

Pengarang

VICTORIA BROWN

VICTORIA BROWN

Keluarga Najib Dijemput Dalam Lawatan Rasmi Ke China - Pembantu Rosmah

PETALING JAYA: Keluarga Datuk Seri Najib Tun Razak telah dijemput untuk menyertai beliau dalam lawatan rasminya ke China, kata pembantu kepada isteri perdana menteri, Datin Seri Rosmah Mansor.

Insiden Tikus Atas Roti: Komugi Bakery Malaysia Mohon Maaf

PETALING JAYA: Sebuah francais kedai roti memohon maaf di atas 'insiden malang' apabila seorang pelanggan terlihat seekor tikus di atas dulang roti yang baharu dibakar di kedai tersebut yang terletak di sebuah pusat membeli-belah terkemuka di Kuala Lumpur.

Saya Tidak Takut - Dr Fauziah

SEPANG: Aktivis kemanusiaan Malaysia, Dr Fauziah Hasan mendedahkan bahawa beliau tidak berasa takut walaupun dikelilingi tiga kapal tentera laut Israel sebelum dapat tiba ke Gaza.

Kenyataan Ooi Tidak Mewakili Parti - Guan Eng

PETALING JAYA: Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng memberitahu bahawa kenyataan Anggota Parlimen DAP Jelutong Jeff Ooi terhadap Allahyarham Datuk Dr Haron Din tidak mewakili sentimen parti.

Banyakkan BN, Kurang Umno, MCA, MIC - Ti Lian Ker

PETALING JAYA: Barisan Nasional (BN) seharusnya "lebih banyakkan BN dan kurang Umno, MCA atau MIC," kata Pengerusi Biro Keharmonian Agama MCA, Datuk Seri Ti Lian Ker.

Pelajar Kolej Hilang Ditemui Selamat

PETALING JAYA: Seorang pelajar kolej berusia 20 tahun yang dilaporkan hilang pada Khamis lalu ditemui selamat lima hari kemudian.


Salleh Said Akan Jumpa Finas Isu Pengasingan Filem FFM

PETALING JAYA: Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Salleh Said Keruak akan berbincang dengan Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (Finas) berhubung isu pengasingan kategori berdasarkan bahasa pada Festival Filem Malaysia (FFM) tahun ini.

Charmaine Koh Menyanyi Mengejar Impian

PETALING JAYA: Bermula dengan menyanyikan lagu dari filem Camp Rock yang popular di saluran Disney ketika berusia empat tahun, Charmaine Koh yang berusia 12 tahun kini telah pun meraih dua anugerah kejohanan dunia.

DOJ: Kedudukan Najib Tidak Tergugat

KUALA LUMPUR: Kedudukan politik Datuk Seri Najib Tun Razak tidak tergugat walaupun saman sivil oleh Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DOJ) ke atas dana 1Malaysia Development Berhad (1MDB), lapor media Singapura, The Strait Times.


Henti Berfikir Seperti IS, Kata Marina

PETALING JAYA: Ahli politik dan golongan ulama yang mempunyai pandangan ekstremis merupakan mereka yang membantu mewujudkan seseorang seperti militan IS, kata aktivis sosial, Datin Paduka Marina Mahathir.