suria

Pengarang

VICTORIA BROWN

VICTORIA BROWN

Anwar menghadap Sultan Selangor

PETALING JAYA: Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim menghadap Sultan Selangor di Istana Bukit Kayangan di Shah Alam pada Khamis.

Penjinak Ular Peramah Dan Dedikasi - Rakan Baik

KUANTAN: Penjinat ular Malaysia, Abu Zarin Hussin seorang yang peramah dan tidak mempedulikan apa yang orang cakap mengenai minatnya, ujar Mohd Ikhwan Hafizi Ali.

Malaysia Negara Kedua Paling Gembira Di Asia

PETALING JAYA: Malaysia mendaki carta ke tangga ke-35 negara paling gembira di dunia, menurut Laporan Gembira Dunia tahun ini.

PRU-14: Pakatan Harapan Akan Guna Satu Logo - Tun M

PETALING JAYA: Semua parti komponen Pakatan Harapan akan menggunakan satu logo pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14).

Tun M Tolak Tawaran Azmin

SETIAWANGSA: Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Pribumi), Tun Dr Mahathir Mohamad menolak tawaran Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Azmin Ali untuk bertanding di kerusi Parlimen Gombak.

Budak 3 Tahun Hilang Ditemui Selamat

PETALING JAYA: Kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun yang dilaporkan hilang pada Rabu ditemui selamat selepas pulang ke rumah.

Cantiknya Model Sindrom Down Peraga Baju Raya

PETALING JAYA: Kebanyakan jenama fesyen sering menggunakan model bertubuh langsing dan lampai, tetapi sebuah butik tempatan mendapat perhatian dengan memilih penghidap Sindrom Down untuk menggayakan koleksi busana Raya terbaharu mereka.

Masalah Teknikal Punca MH3 London-KL Tertunda

PETALING JAYA: Penerbangan Malaysia Airlines (MAS) MH3 dari London ke Kuala Lumpur tertunda selama sekurang-kurangnya 12 jam berikutan masalah teknikal.

Landasan Di KLIA Ditutup Selepas Tayar Pesawat MAS Mengempis Ketika Mendarat

PETALING JAYA: Satu landasan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) akan ditutup sehingga diberitahu kelak selepas tayar pesawat Malaysia Airlines (MAS) mengempis semasa mendarat.

'Admin WhatsApp' Bimbang Kena Tindakan Undang-Undang

PETALING JAYA: Pentadbir (admin) kumpulan WhatsApp bimbang dikenakan tindakan undang-undang apabila ahli dalam kumpulan mereka menyebarkan kandungan jelik atau palsu.