Pengarang | mStar

Pengarang

SURYATI MOHD NOR

"Ada Yang Tak Puas Hati Dengan Saya" - Md Jais

PETALING JAYA: Exco Kerajaan Negeri Johor, Md Jais Sarday percaya ada pihak yang tidak berpuas hati terhadap dirinya hingga tergamak melemparkan beg plastik yang dipercayai berisi bangkai haiwan di pekarangan rumahnya, awal pagi Khamis.

1MDB: Hishammuddin Pertahan Kenyataan Setuju Dengan PM

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Hishammuddin Hussien menjelaskan beliau bersetuju dengan kenyataan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkaitan 1Malaysia Development Berhad (1MDB), bukannya sedia meletak jawatan.

Tiada Siapa Dapat Menyamai Ayah - Noniana

SHAH ALAM: Reda menerima suratan takdir, anak bongsu Allahyarham Datuk Hasbullah Awang mengakui tidak akan ada individu lain di dunia yang dapat menyamai sifat ayahnya yang terlalu baik.

Pengulas Sukan Hasbullah Awang Meninggal Dunia

KUALA LUMPUR: Pengulas sukan veteran negara, Datuk Hasbullah Awang meninggal dunia ketika menerima rawatan di Institut Jantung Negara (IJN) pada Khamis.

Piala AFF Suzuki: Laluan Sesak Ke Bukit Jalil

KUALA LUMPUR: Beberapa jalan utama menuju ke arah Bukit Jalil sesak menjelang final kedua Piala AFF Suzuki antara Malaysia dan Thailand, yang dijadualkan berlangsung pada pukul 8 malam Sabtu.

Video Klip Remaja Perempuan Bergaduh Jadi Viral Terbaharu

PETALING JAYA: Video klip kes buli terbaharu melibatkan remaja perempuan menjadi viral selepas dimuat naik di laman Youtube, awal minggu ini.

"Meletup Selepas Dilempar Dari Bangunan Bertentangan" - Saksi

KUALA LUMPUR: Seorang mangsa kejadian letupan bom di Bukit Bintang melihat kelibat seseorang dari bangunan bertentangan melemparkan sesuatu ke arah kelab malam di situ pada awal pagi Khamis.

Letupan: Dua Mangsa Kritikal

KUALA LUMPUR: Dua mangsa kejadian letupan di Jalan Bukit Bintang awal pagi Khamis kini berada dalam keadaan kritikal di Hospital Kuala Lumpur (HKL) di sini.


Letupan Bom: 11 Mangsa Masih Dirawat Di HKL

KUALA LUMPUR: Seramai 11 mangsa letupan bom di Jalan Bukit Bintang masih dirawat di Hospital Kuala Lumpur (HKL) di sini.

Keganasan Rumah Tangga: Mangsa Ada Hak Hidup Bahagia

PETALING JAYA: Individu yang terlibat dengan kes keganasan rumah tangga dan gangguan seksual kemungkinan mempunyai sejarah hitam ketika kanak-kanak, jelas Pegawai Pemulihan Kesihatan Mental, Persatuan Kesihatan Mental Malaysia (MMHA), Nurhijjah Mat Zain.