suria

Pengarang

SUGANYA LINGAN

SUGANYA LINGAN

Jamal Sangkal Dakwaan Najib Beri Cek RM3 Juta

PETALING JAYA: Dakwaan bahawa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak memberikan cek RM3 juta kepada penganjur perhimpunan baju merah adalah tidak benar, kata Datuk Jamal Yunus.

Majlis Peguam Nyatakan Kebimbangan Terhadap Kes Bunuh Morais

PETALING JAYA: Majlis Peguam bersedia untuk membantu dan bekerjasama dengan Jabatan Peguam Negara dan polis dalam kes pembunuhan Timbalan Pendakwa Raya Anthony Kevin Morais.

'Warga Tua' Ini Cintakan Malaysia, Telah Berkhidmat Selama 32 Tahun - Rafidah

PETALING JAYA: Mempertahankan kritikan beliau terhadap kumpulan penganjur perhimpunan 'baju merah', bekas Menteri Tan Sri Rafidah Aziz berkata sebagai warganegara yang prihatin beliau mempunyai hak untuk menyuarakan pendapat.

Harga Minyak Turun Esok

PETALING JAYA: Harga diesel dan petrol akan berkurangan sebanyak 10 sen dan 15 sen seliter pada bulan September.

Ringgit Jatuh Ke Paras Terendah Baharu

PETALING JAYA: Bank pusat China membuat penyelarasan terhadap yuan untuk hari kedua berturut-turut, menyebabkan pasaran dan mata wang terasa bahangnya.

Nazri Pertahan Najib, Derma RM2.6 Bilion Dari Negara 'Bersaudara'

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Nazri Aziz menyifatkan bahawa adalah tidak adil untuk menghukum Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak kerana mengambil derma politik.

Umno Patut Pertimbang Kerjasama Dengan PAS - Nong Chik

KUALA LUMPUR: Umno perlu mempertimbangkan kerjasama dengan PAS kerana ia mungkin menjadi satu jalan untuk parti bergerak ke hadapan, kata Datuk Seri Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin.

Azalina Dikejutkan Berita Pelantikan Menteri, Terima Kasih Kepada PM

PETALING JAYA: Menteri yang baharu dilantik, Datuk Seri Azalina Othman berkata, beliau hanya mengetahui mengenai berita pelantikan jawatannya dalam Kabinet menerusi pengumuman yang didengarnya menerusi radio.

Perhimpunan Di Johor Tuntut Nazri Letak Jawatan

JOHOR BAHRU: Beratus-ratus rakyat Johor menuntut agar Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Abdul Aziz meletak jawatan.

Peserta Himpunan Di Istana Johor Semakin Meningkat

JOHOR BAHRU: Orang ramai yang hadir dan berhimpun di Istana Bukit Serene di sini bagi menyatakan sokongan kepada Tunku Mahkota Johor semakin meningkat, petang Selasa.