Pengarang | mStar

Pengarang

“Beli Mercedes-Benz sebab keperluan, bukan bermewah-mewah” – Mohd Amar

KOTA BHARU: Kerajaan Kelantan menjelaskan bahawa pembelian kenderaan Mercedes-Benz untuk kegunaan setiausaha kerajaan negeri merupakan keputusan yang lebih menjimatkan.

PRK Sg Kandis: Sah! PAS tak sokong PH

KOTA BHARU: PAS berpegang dengan keputusannya untuk tidak menyokong Pakatan Harapan (PH) pada pilihan raya kecil (PRK) Sungai Kandis, kata Setiausaha Agung parti, Datuk Takiyuddin Hassan.

nik abduh

Empat pilihan untuk Umno - Nik Abduh

KOTA BHARU: Pintu PAS masih terbuka luas untuk anggota Umno, kata ahli jawatankuasa pusat parti, Nik Mohamad Abduh Nik Aziz.

Husam, Wan Rahim kena gam

KOTA BHARU: Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Kelantan Husam Musa dan Pengerusi Amanah Kelantan Wan Abdul Rahim Abdullah dilarang memasuki ke semua bangunan dan pejabat Kerajaan Kelantan.

Ibu mahu Nik Omar tewas?

KOTA BARU: Seorang ibu terpaksa campur tangan dalam perbalahan politik membabitkan dua anak lelakinya.

Dua anak Nik Aziz bertanding, tapi lain-lain parti

KOTA BHARU: Dua anak bekas Mursyidul Am PAS, Allahyarham Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat akan bertanding dalam parti yang berbeza pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14).

SPRM Belum Bekukan Aset Isa Samad

KOTA BHARU: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) belum membuat sebarang keputusan  untuk membeku aset bekas pengerusi Felda, Tan Sri Mohd Isa Abdul Samad.

Biar PPBM Jadi 'Perekat' Satukan Semua Parti Pembangkang - Mukhriz

KOTA BARU: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) berharap agar menjadi 'perekat' yang boleh menyatukan semua parti pembangkang.

JKR Ambil Alih Semua Projek Bina Bangunan Kerajaan

PETALING JAYA: Kementerian dan agensi kerajaan dilarang daripada terus melaksanakan pelbagai jenis projek pembinaan bangunan mulai sekarang.

'Jangan Beri Dua Suntikan Imunisasi Pada Hari Sama' - Kementerian Kesihatan

PETALING JAYA: Kementerian Kesihatan mengarahkan semua klinik kesihatan untuk tidak memberikan dua jenis suntikan imunisasi kepada bayi pada hari yang sama.

IKLAN

Klik

default image

Universiti Taylor ke-14 terbaik dunia dalam senarai QS World University Rankings bagi hospitaliti dan pengurusan liburan

UNIVERSITI Taylor mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu pusat pengajian terbaik apabila tersenarai dalam ranking QS Dunia 2019 mengikut subjek menerusi program Hospitaliti dan Pengurusan Liburan baru-baru ini.

default image

Program hujung minggu Universiti Taylor dipenuhi peluang untuk tenaga kerja masa depan

KAJIAN terbaharu oleh Insitut Kajian Khazanah mendapati sistem pendidikan Malaysia lebih menekankan kepada akademik dan kelayakan profesional.

default image

Loji Rawatan Air Selangor diiktiraf sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN)

LOJI Rawatan Air Sungai Semenyih mendapat pengiktirafan sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia.

default image

Air Selangor terima Anugerah Cemerlang NCOSH 2018 bagi kategori kemudahan air

KOMITMEN Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam meningkatkan tahap keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja terbukti apabila pejabat Wilayah Gombak Air Selangor dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 kategori kemudahan air baru-baru ini.


IKLAN