suria

Pengarang

SHARANPAL SINGH RANDHAWA

SHARANPAL SINGH RANDHAWA

Kereta ‘Banjir’ Penuhi Bengkel

GEORGE TOWN: Pengendali bengkel membaiki kenderaan berdepan dengan kesibukan selepas musim banjir.

Pembinaan Projek 'Dubai Malaysia' Diarah Henti

ALOR SETAR: Arahan telah dikeluarkan supaya segera menghentikan kerja-kerja di tapak projek pembangunan bercampur bernilai RM1.2 bilion di Kuala Kedah dekat sini yang digelar sebagai 'Dubai Malaysia'.

Geng 35: 18 Pelajar Di Sungai Petani Direman

ALOR SETAR: Polis mendapat perintah reman selama empat hari terhadap 18 pelajar sebuah sekolah menengah di Sungai Petani dekat sini atas dakwaan terlibat dengan kumpulan kongsi gelap Geng 35.

"Maafkan Anak Perempuan Saya" - Bapa

ALOR SETAR: Bapa kepada gadis berusia 16 tahun yang didakwa melanggar seorang penunggang motosikal berusia 65 tahun sehingga maut merayu permohonan maaf daripada keluarga mangsa.

PAS-DAP Berdamai Di Tangan Hadi - Kit Siang

ALOR SETAR: Wujud harapan untuk menyaksikan perdamaian antara DAP dan PAS, tetapi keputusan tersebut bergantung kepada parti Islam itu, kata Lim Kit Siang.

Annuar Tiada Bukti Dakwaan Rasis - Kit Siang

ALOR SETAR: Lim Kit Siang mendakwa ganjaran wang tunai kepada mana-mana pihak yang boleh menyediakan bukti bahawa beliau adalah rasis menunjukkan Tan Sri Annuar Musa tidak mempunyai bukti berhubung dakwaannya itu.

11 Buah Sekolah Ditutup Akibat Banjir

HULU TERENGGANU: Sebanyak 11 buah sekolah di Terengganu akan ditutup pada Isnin susulan banjir di negeri itu.

"Saya Minta Maaf Sangat-Sangat" - Pemandu MPV

MARANG: "Minta maaf. Minta maaf. Saya minta maaf sangat-sangat."

Banjir Kilat Di Terengganu

KUALA TERENGGANU: Hujan berterusan sejak jam 2 pagi, Selasa, telah menyebabkan banjir kilat di kawasan-kawasan rendah di negeri ini.

Dua Budak Hilang Ditemui 20km Dari Sekolah

KUALA TERENGGANU: Dua budak lelaki berusia 10 tahun berjalan kaki selama beberapa jam dari Pasir Panjang menuju ke Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin di Gong Badak yang terletak 20 kilometer dari sini tanpa pengetahuan keluarga mereka.