Pengarang | mStar

Pengarang

Peranti digital termasuk telefon bimbit dilarang dalam mesyuarat kerajaan bincang isu sensitif

ZON larangan untuk semua telefon bimbit dan peranti digital ditetapkan dalam mesyuarat kabinet, mesyuarat pasca kabinet dan mesyuarat Exco di mana perkara berkaitan dasar dan rahsia rasmi dibincangkan.

Pembedahan lutut atau tak, isteri Tok Mat turun padang berkempen

RAJA Datin Seri Salbiah Tengku Nujumuddin akan berkempen untuk suaminya, calon Umno, Datuk Seri Mohamad Hasan pada pilihan raya kecil (PRK) Rantau, meskipun menjalani pembedahan lutut pada tahun lalu.

Doktor ditemui mati di bilik hotel

SEORANG doktor berusia 34 tahun ditemui mati di bilik hotel di Port Dickson, Negeri Sembilan pada Selasa.

Lima anjing ditemui mati diracun, dipercayai akibat racun tikus

SEREMBAN: Lima ekor anjing ditemui mati selepas dipercayai diracun di Lavender Heights di sini.

isa samad

Isa Samad dimasukkan ke IJN

SEREMBAN: Bekas pengerusi Felda, Tan Sri Isa Samad dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) di Kuala Lumpur untuk pemeriksaan rutin.

Adun Kuala Pilah sakit, mungkin terkena ilmu hitam

SEREMBAN: Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Parti Keadilan Rakyat (PKR) Mohamad Nazaruddin Sabtu dikaitkan terkena ilmu hitam selepas jatuh sakit sejak Mei lalu.

"Liwat di Singapura? Cukuplah, sila cari modal lain" - Anwar

PORT DICKSON: Datuk Seri Anwar Ibrahim memberitahu, pihak yang mahu mengkritiknya perlu menggunakan taktik baharu untuk menjatuhkannya dan bukan cuba mengaitkannya dengan dakwaan liwat, yang disifatkan sebagai pendekatan lapuk.

'Program syarikat penerbangan' di PD yang bakal diumum Anwar timbul tanda tanya

PORT DICKSON: Sebuah syarikat penerbangan besar akan melaksanakan sebuah program khas untuk kawasan Port Dickson tidak lama lagi, kata Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Isa Samad cabar Anwar di Port Dickson

SEREMBAN: Bekas Menteri Besar Negeri Sembilan, Tan Sri Isa Samad akan mencabar Datuk Seri Anwar Ibrahim pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Port Dickson sebagai calon bebas.

MP Jelebu tolak spekulasi keluar Umno

SEREMBAN: Ahli Parlimen Jelebu, Datuk Jalaluddin Alias menafikan spekulasi bahawa beliau merupakan salah seorang daripada 17 Ahli Parlimen Umno yang merancang untuk keluar parti, susulan peletakan jawatan Datuk Seri Mustapa Mohamed dan Datuk Seri Anifah Aman.