Pengarang | mStar

Pengarang

Chong Wei kembali ke gelanggang tiga bulan lagi

JAGUH badminton negara, Datuk Lee Chong Wei tersenyum selepas kembali ke tanah air dari menjalani rawatan di Taiwan pada cuti Krismas yang lalu.

Chong Wei kembali ke gelanggang tiga bulan lagi

JAGUH badminton negara, Datuk Lee Chong Wei tersenyum selepas kembali ke tanah air dari menjalani rawatan di Taiwan pada cuti Krismas yang lalu.

"Hilang berat badan, namun Chong Wei sihat"

PETALING JAYA: Datuk Lee Chong Wei kehilangan berat selepas menjalani rawatan kanser, namun pulih dengan baik, kata Presiden Majlis Olimpik Malaysia (MOM) Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria.

"Tunggu saya. Saya akan kembali ke gelanggang" - Chong Wei

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton perseorangan lelaki negara, Datuk Lee Chong Wei yang disahkan menghidap kanser hidung berkata beliau tekad untuk kembali ke gelanggang.

BAM sah Chong Wei hidap kanser hidung

KUALA LUMPUR: Datuk Lee Chong Wei disahkan menghadapi kanser hidung peringkat awal, jelas Persatuan Badminton Malaysia (BAM).

Merokok dalam bilik hotel, Iskandar bakal berdepan tindakan

KUALA LUMPUR: Pemain perseorangan badminton, Iskandar Zulkarnain Zainuddin bakal berdepan dengan tindakan kerana merokok semasa saingan Piala Thomas.

Terbuka Denmark: Chong Wei Tewas Kepada Pemain India

ODENSE: Keputusan mengecewakan lagi buat Datuk Lee Chong Wei selepas tersingkir pada pusingan kedua Terbuka Denmark awal pagi Jumaat.

Misbun Cipta Bazooka

KUALA LUMPUR: Datuk Misbun Sidek tampil memperkenalkan kaedah latihan inovatif.

Beregu Pingat Perak Olimpik Rio Berpisah

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) memisahkan pasangan beregu lelaki, Goh V Shem-Tan Wee Kiong.

Judi: Pemain Muda Digantung Tiga Bulan

KUALA LUMPUR: Pemain badminton muda dari Sekolah Sukan Bukit Jalil (SSBK) digantung tiga bulan gara-gara terlibat dengan aktiviti berjudi di internet.

Klik

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

RESTORAN Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara menyediakan pelbagai juadah berbuka puasa.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.