suria

Pengarang

NURUL AIN MOHD HUSSAIN

NURUL AIN MOHD HUSSAIN

Normal atau istimewa bukan alasan, Aqil tetap pimpin tangan Al Muqri di PAGN

DILAHIRKAN sedikit berbeza, namun kanak-kanak umpama kain putih di mana coraknya ditentukan menerusi didikan keluarga - itulah kisah Aqil dan Al Muqri.

Koleksi Anya Arabella Warnai Industri Fesyen Tempatan

NAMA Anya Arabella mungkin agak asing bagi peminat fesyen tanah air.

KL Fashion Week Tampil Koleksi Istimewa Siap Dipakai

KL FASHION Week (KLFW) 2015 yang berlangsung di Pavillion baru-baru ini nyata menjadi medan peminat fesyen tempatan mendapatkan koleksi busana siap dipakai terbaharu daripada pereka kegemaran mereka.

Azlia, Sentuhan Rakyat Malaysia Di AS

JIKA dilihat daripada kemasan serta reka bentuk luarannya pasti anda akan terpesona dengan tas tangan ini.

Tunai Ibadah Haji Tanpa Cermin Mata Dan Kanta Lekap

MATA merupakan aset paling berharga bagi setiap insan. Ia bukan sahaja penting untuk melihat keindahan ciptaan illahi malah mata yang sihat juga memudahkan kita untuk melakukan kerja seharian. 

Iklan Nikah Di Siam: Akhbar Harian Diberi Amaran - KDN

PETALING JAYA: Kementerian Dalam Negeri (KDN) pada Khamis mengeluarkan surat amaran kepada sebuah akhbar harian kerana menyiarkan iklan agensi perkahwinan termasuk menyediakan perkhidmatan nikah poligami secara sah di Thailand yang bertentangan undang-undang negara ini.

PAS Anggap Bentang Pindaan Akta Hasutan Sia-Sia

PETALING JAYA: PAS menyifatkan tindakan kerajaan membentangkan pindaan Akta Hasutan yang berlangsung pada Khamis di Dewan Rakyat sebagai sesuatu yang membazir masa dan sia-sia. 

PRK Permatang Pauh: Penamaan Calon 25 April, Pengundian 7 Mei

PETALING JAYA: Hari pengundian Pilihan Raya Kecil (PRK) Permatang Pauh (P.44) ditetapkan pada 7 Mei sementara hari penamaan calon pula pada 25 April ini, kata Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof.

Ariani Perkenal Koleksi 'Ready-To-Wear'

BARU-BARU ini galeri tudung muslimah terkenal, Ariani mengadakan pertunjukkan fesyen serta pra pelancaran sempena perpindahan dan pembukaan butik Galeri Ariani baharu di Jakel Mall Kuala Lumpur.  

Sofina3 Tampil Lebih Eksklusif

KEUNIKAN sesebuah tas tangan itu terletak kepada rekaan luaran, serta jenis bahan yang digunakan untuk membuatnya.