Pengarang

MOHD IZZAT MOHD KHALIZAN

MOHD IZZAT MOHD KHALIZAN

Penulis ialah wartawan mStar.

izzatkhalizan@thestar.com.my

Diari alaf baharu... aku yang post, kau yang panas! Masih ada yang meluat lihat orang lain luah perasaan, lepas geram di media sosial

NETIZEN berdebat mengenai topik itu dan memberikan pandangan masing-masing sehingga ia tular di Twitter.

Tiba-tiba dengar bunyi jatuh! Adik dedah kakak sempat jerit ‘best gila’ sebelum terhempas semasa buat terjunan rope swing - “Dia kata kaki tak rasa”

YAKUB berkongsi kisah duka yang menimpa kakaknya ketika melakukan aktiviti lasak di Kuala Kubu Bharu pada Ahad lalu.

“Memang cikgu banyak masa free pun” - Kecoh surat minta guru ‘tambah pengorbanan’, pantau murid walau selepas tamat waktu sekolah

SURAT kiriman pembaca yang disiarkan dalam sebuah akhbar itu tular di media sosial sejak Isnin.

“Orang pernah cakap, sunset di Sabak Bernam lawa...” - Remaja Malaysia terharu gambar hari terakhir percutian kini dilihat 23 juta pengikut Instagram Apple

FOTO sawah padi yang dihasilkan remaja itu menjadi tatapan lebih 23 juta pengikut Apple di Instagram.

“Kalau ada ubat ubah suara, dari dulu saya beli” - Tak tahan diejek ‘salesman bapok’, lelaki ini kongsi ‘voice note’ dirinya dihina

BEKAS jurujual itu mengakui kecewa apabila suaranya menjadi bahan jenaka rakan-rakan.

Agong selesai jalani rawatan di IJN... tersentuh keprihatinan, doa rakyat

BAGINDA turut menasihati orang ramai agar menjaga diri masing-masing dalam mengekang penularan wabak Covid-19.

Kuda kepang meriahkan majlis kahwin, jurufoto buka cerita tetamu dirasuk selepas kemenyan diasap sebelah pelamin... pinggan jatuh berselerak - “Macam kena ribut...”

JURUFOTO itu berkongsi kisah mistik yang dilaluinya di Batu Pahat, Johor suatu masa lalu.

Ramai teringin nak cuba roti homemade sebab pakcik ni sweet sangat... asyik puji isterinya - “Tiru makanan hotel tapi dia buat lagi sedap”

RAMAI netizen memuji cara Wan Yusoff menghargai dan memuji roti yang dibuat oleh isterinya.