Pengarang | mStar

Pengarang

LOSHANA K SHAGAR

LOSHANA K SHAGAR

ahmad zahid

Tiada Kabinet Bayangan - Zahid

KUALA LUMPUR: Pembangkang tidak akan membuat 'Kabinet Bayangan', kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Mahu 'nilai terbaik' dari kapal mewah Equanimity - Guan Eng

KUALA LUMPUR: Kementerian Kewangan berhasrat untuk mendapatkan nilai terbaik daripada kapal layar mewah Equanimity sebaik ia tiba di Malaysia, kata Lim Guan Eng.

MP PKR sedia lepas kerusi untuk Anwar?

KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen PKR sanggup melepaskan kerusi mereka bagi membolehkan Datuk Seri Anwar Ibrahim bertanding kerusi parlimen, kata Ahli Parlimen, William Leong Jee Keen.

Masih ada ketua universiti 'kerja' untuk BN - Maszlee

KUALA LUMPUR: Menteri Pendidikan menyedari terdapat segelintir ketua akademik yang bermain politik dengan membocorkan maklumat kepada ahli politik Barisan Nasional (BN).

Tak cukup korum, Dewan Rakyat tertangguh seketika

KUALA LUMPUR: Dewan Rakyat terpaksa ditangguhkan seketika kerana kekurangan ahli korum.

GOBIND

OK siar debat calon Presiden Umno - Gobind

PUTRAJAYA: Debat antara calon-calon Presiden Umno, sekiranya ia berlaku, hanya boleh disiarkan oleh RTM.

mukhriz

Tak lemah, lembut pun bukan - Mukhriz

JERLUN: Datuk Seri Mukhriz Mahathir membangkitkan kisah lampau semasa memberi ucapan sempena ceramah Pakatan Harapan di bekas kubu kuatnya di sini, Sabtu.

Hati-Hati Individu Tawar Bantuan Mohon BR1M

PETALING JAYA: Orang ramai dinasihatkan supaya berhati-hati apabila dikunjungi individu tidak dikenali, yang mengatakan anda layak menerima bantuan kewangan, dan menawarkan untuk membantu anda mendapatkan wang tunai.

zahid

Kabinet Tak Dimaklum Imams Babit Pihak Luar - Zahid

KUALA LUMPUR: Kabinet tidak dimaklumkan mengenai Sistem Pemantauan Manasik Bersepadu (Imams) yang kini dibatalkan akan dikendalikan pihak luar, kata Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Tragedi Tahfiz: CCTV Rakam Kelibat Orang Merayau Sebelum Kebakaran

KUALA LUMPUR: Rakaman daripada lebih 30 kamera litar tertutup (CCTV) berhampiran pusat tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah di Jalan Datuk Keramat telah diserahkan kepada polis.

Klik

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.