suria

Pengarang

JASTIN AHMAD TARMIZI

JASTIN AHMAD TARMIZI

Pelajar Dakwa Dicabul Di Stesen LRT

KUALA LUMPUR: Seorang pelajar perempuan didakwa dicabul di Stesen LRT Masjid Jamek pada Khamis lalu.

Lelaki Tendang Wanita Ditahan

KUALA LUMPUR: Lelaki yang didakwa menendang seorang wanita sehingga jatuh tangga di jambatan dekat stesen LRT, dengan aksinya itu dirakamkan telah ditahan polis.

Polis Rampas Bahan Letupan, Tiga Ditahan

KUALA LUMPUR: Ketua Polis Negara mengesahkan penangkapan tiga lelaki di Pasir Puteh, Kelantan dikaitan dengan perancangan untuk melakukan serangan di Pesta Bir.

Bom: Lelaki Dakwa Bekas Kekasih Jururawat Ditahan

PETALING JAYA: Polis menahan seorang lelaki berusia 28 tahun bagi membantu siasatan berhubung penemuan bom buatan sendiri yang dipasang pada kereta seorang jururawat di Kapar, Klang.

'Dr Ganja' Ditahan

KUALA LUMPUR: Seorang bekas tentera berusia 58 tahun ditahan oleh polis kerana didakwa mempromosi dan memasarkan pelbagai produk berasaskan ganja di media sosial, dan menjual produk-produk itu dari rumahnya di Kampung Derek Dalam di Klang dekat sini.

Warga Emas Maut Dirompak

AMPANG: Seorang warga emas ditemui mati di rumahnya di Taman Dato Ahmad Razali di sini.

Pengurus Cerita Detik Cemas Restoran Disamun

KUALA LUMPUR: Pelanggan yang sedang menikmati hidangan di sebuah restoran di Taman Melawati terkejut lokasi pilihan mereka yang dianggap selamat, sebenarnya meleset apabila lima lelaki berparang menyerbu restoran tersebut dan merampas barang-barang berharga milik mereka.

Lagi Kejadian Geng Pelajar Buat Kecoh Di Luar Sekolah Di Klang

KLANG: Polis berdepan satu lagi kejadian membabitkan pelajar, yang dipercayai terlibat dengan aktiviti berkumpulan dengan mencetuskan kekecohan di luar sekolah.

1MDB: Kertas Siasatan Diserah Kepada Pejabat Peguam Negara

KUALA LUMPUR: Polis telah mengemukakan kertas siasatan 1Malaysia Development Berhad (1MDB),  kepada Jabatan Peguam Negara, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar.

Paraglider Hilang Di Kuala Kubu Bharu Sejak Ahad

PETALING JAYA: Seorang paraglider dipercayai hilang sejak tengah hari Ahad selepas gagal mendarat di Stadium Millennium, Kuala Kubu Bharu dekat sini.