suria

Pengarang

Wah! Cuti bersalin 98 hari sektor swasta dicadang

CADANGAN kerajaan yang dilihat sebagai berita baik buat kakitangan sektor swasta mengenai cuti bersalin.

Betul-Betul Depan Rumah Saya - Pelajar Malaysia

PETALING JAYA: Siti Farhana Sheikh Yahya sedang berada di rumahnya dekat London Bridge apabila beliau mendengar suasana huru-hara di bahagian luar.

'Gaun Menggoda', Pengarah Pertandingan Catur Dikecam Netizen

PETALING JAYA: Pengarah kejohanan catur di mana seorang kanak-kanak perempuan berusia 12 tahun didakwa terpaksa menarik diri kerana memakai pakaian 'menggoda' kini dikecam netizen.

Kes Adam Rosly, Guan Eng Amat Berbeza - Rafizi

KUALA LUMPUR: Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng tidak perlu bercuti sementara kerana kes rasuah terhadap beliau amat berbeza dengan kes membabitkan Datuk Adam Rosly, menurut Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli.

Kek Nasi Lemak Tiana Kitchen

PETALING JAYA:  Kek nasi lemak, kedengaran pelik tapi itulah realitinya dan menjadi trend pada hari ini.

Rezeki Nasi Lemak Pondan

KUALA LUMPUR: Selepas Nasi Lemak Anak Dara dan Nasi Lemak Bujang, kini tiba pula giliran Nasi Lemak Pondan mencetuskan fenomena di kalangan rakyat Malaysia.

LPF Lulus 'Beauty and the Beast' Dengan Sedikit Potongan

PETALING JAYA: Lembaga Penapisan Filem (LPF) memberi lampu hijau untuk filem Beauty and The Beast ditayangkan di pawagam di negara ini dengan sedikit suntingan.

The Star Online Cipta Rekod Baharu

PETALING JAYA: The Star Online mencapai penanda aras baharu bulan ini apabila meraih bilangan pelawat unik tertinggi dalam sejarah 21 tahun portal berita tersebut.


Tiada Kelibat Anak Kim Jong-nam Di KLIA2

SEPANG: Walaupun spekulasi mengenai Kim Han-sol dalam perjalanan ke negara ini bertiup kencang, bagaimanapun tiada tanda-tanda yang menunjukkan dia berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2).
Sekatan Orang Asli Di Gua Musang Dibakar, Diroboh

PETALING JAYA: Sekatan Orang Asli Simpang Petei di Gua Musang telah dirobohkan sekali lagi, kali ini menyaksikan pondok-pondok dibakar dan struktur sementara yang dibina untuk mengelakkan aktiviti pembalakan dimusnahkan.