suria

Pengarang

Nafas Cube@Mardi Janjikan Pengalaman Agro Pelancongan

INGINKAN tempat percutian yang tenang dan selesa tetapi tiada masa untuk ke tempat yang jauh? Atau mungkin anda memerlukan sesuatu pengalaman yang unik untuk seisi keluarga? Jika hotel dan resort sudah menjadi suatu kebiasaan, penginapan dalam kontena, khemah atau tube serendah RM120 bakal buat anda teruja! Wartawan mStar AQAILILI AZIZAN ada butirannya.


Khairul Fahmi Kembali Bergelar Penjaga Gol No.1 Negara

SHAH ALAM: Penjaga gol pasukan Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat kembali mengambil alih gelaran Penjaga Gol Terbaik pada Anugerah Bola Sepak Kebangsaan 2016 (ABK2016).

ABK2016: Ahmad Hazwan Dinobatkan Pemain Paling Bernilai 2016

SHAH ALAM: Bekas penyerang Selangor, Ahmad Hazwan Bakri dinobatkan sebagai Pemain Paling Bernilai Anugerah Bola Sepak Kebangsaan (ABK) 2016.

Kempen "Hari Tanpa Beg Plastik" Di Selangor Bermula Januari 2017

SHAH ALAM: Kerajaan Selangor akan memperluaskan kempen "Hari Tanpa Beg Plastik" selama tujuh hari seminggu bermula awal tahun depan, berbanding pelaksanaan pada setiap hari Sabtu seperti yang diadakan ketika ini, sekali gus mahu mencapai sasaran sebagai negeri bebas bekas polistirena sepanjang tahun 2017.

MASOC Keluarkan Produk Persekolahan Edisi Khas Sempena Sukan SEA 2017

PETALING JAYA: Sekretariat Kuala Lumpur 2017 (MASOC) buat julung kalinya mengeluarkan edisi khas barangan sekolah bertemakan Sukan SEA ke-29 dan Sukan Para ASEAN ke-9 sempena musim persekolahan yang bakal bermula tidak lama lagi.

Pengurus MU Sokong TMJ Teraju FAM

PETALING JAYA: Sokongan demi sokongan terus disuarakan oleh setiap lapisan masyarakat di Malaysia terhadap Tengku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim untuk mengambil-alih kedudukan nombor satu dalam Persatuan Bola sepak Malaysia (FAM) sebaik-baik sahaja kerusi panas itu dikosongkan.

Perkhemahan Hammock Mesra Alam Sekitar

KUALA KUBU BHARU: Kaedah perkhemahan buaian yang mula diperkenalkan di negara ini sejak setahun lalu mampu memberi kesan positif kepada persekitaran alam sekitar.

UPM Bangkitkan Semangat Kesukarelawan

PETALING JAYA: Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPP UPM), menitikberatkan semangat kesukarelawan dalam kalangan pelajar universiti menerusi penubuhan Putra Volunteer.

6,000 Peserta Meriahkan Acara Ice-Watch Light Up The Night Run 2016

SHAH ALAM: Program Ice-Watch Light Up The Night Run 2016 (IWLUTNR 2016) yang diadakan buat kali kedua di sini, mendapat sambutan yang memberangsangkan dan melebihi jangkauan penyertaan.

Warga Kota Perlu Ubah Sikap Elak Tindakan Pasukan Apit Roda DBKL

KUALA LUMPUR: Sikap warga kota yang tidak menghiraukan notis kompaun Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) perlu diubah bagi mengelak tayar kenderaan mereka dikunci Pasukan Apit Roda DBKL yang ditubuhkan sejak September lalu.