Pengarang | mStar

Pengarang

Wanita tikam kemaluan awek suami selepas seks bersama dipenjara lapan tahun

SEORANG wanita yang mencederakan kemaluan kekasih gelap suaminya dengan sebilah pisau selepas mereka selesai melakukan hubungan seks bersama akhirnya dipenjarakan selama lapan tahun.

Isteri tikam awek suami selepas setuju seks bersama

SEORANG wanita ditahan kerana didakwa mencederakan kekasih gelap suaminya dengan sebilah pisau selepas mereka selesai melakukan hubungan seks berkumpulan.

Kematian anak Menteri Kewangan II Sarawak diklasifikasi mati mengejut

POLIS mengklasifikasikan kematian Datuk Andrew Wong Kee Yew, 42, pada Ahad sebagai kematian mengejut.

Pengasuh didakwa bunuh bayi 9 bulan

SEORANG pengasuh berusia 39 tahun didakwa di mahkamah majistret di Sibu, Sarawak kerana membunuh seorang bayi lelaki berusia sembilan bulan di Jalan Permai Jaya, tiga minggu lalu.

Persatuan peniaga gesa kerajaan buat pusingan ‘U’ terhadap larangan merokok di kedai makan

SIBU: Gabungan Persatuan Peniaga Kopi dan Restoran Sarawak mahu kerajaan Pakatan Harapan (PH) menghentikan langkah untuk melaksanakan larangan merokok di semua premis makanan terbuka.

Bot ekspres terbakar di terminal Sibu

SIBU: Sebuah bot ekspres musnah selepas terbakar di sebuah terminal di sini, pagi Rabu.

Gadis dakwa dirogol anggota polis di Sarekei selepas tertinggal bas

SIBU: Seorang pembantu kedai mendakwa telah dirogol oleh sorang anggota polis berpangkat koperal di dalam sebuah tandas Balai Polis Sarikei.

Pemandu Grab ditahan tunjuk isyarat lucah kepada polis

SIBU: Seorang pemandu Grab  ditahan gara-gara menunjukkan jari tengahnya (isyarat lucah) kepada dua anggota polis trafik yang mengeluarkannya saman kerana meletak kereta di tempat yang tidak dibenarkan di lapangan terbang.

3 tahun Najib pura-pura tak tahu dirinya MO1 - Kit Siang

SIBU: Penasihat DAP, Lim Kit Siang berkata, bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak perlu menjelaskan kepada Parlimen minggu depan mengapa selama tiga tahun beliau berpura-pura tidak mengetahui bahawa "MO1" ditujukan secara langsung kepadanya, dan mengapa beliau tidak menjawab tuduhan yang dikenakan terhadap MO1.

Duit RM100,000 milik pesara lesap diperdaya 'Inspektor Ong'

SIBU: Seorang pesara kehilangan RM100,000 selepas ditipu menggunakan taktik menakut-nakutkan mangsa.

Klik

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.