suria

Pengarang

Pendaftaran slot tempahan vaksin AstraZeneca kini ditutup

PENDAFTARAN pada 26 Mei dibuka untuk individu berusia bawah 60 tahun.

Pendaftaran pusingan kedua vaksin AstraZeneca dibuka 23 Mei, utamakan warga emas

SELAIN Lembah Klang, pendafatarn itu diperluaskan ke Sarawak, Johor dan Pulau Pinang.

Sivarraajh tak boleh tanding Cameron Highlands, disekat lima tahun

PETALING JAYA: Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) tidak membenarkan Datuk C. Sivarraajh untuk menjadi calon atau pengundi dalam mana-mana pilihan raya bagi lima tahun akan datang.

KJ sokong gesa Zahid berundur, mahu pemilihan baharu Umno

PETALING JAYA: Khairy Jamaluddin menyokong gesaan supaya Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berundur daripada memegang jawatan sebagai presiden Umno dan mahu pemilihan baharu parti diadakan.

Pemain Yoyo Jemput Penari Tarian Singa Buat Persembahan

SHAH ALAM: Pasangan pengantin Melayu mencipta kelainan pada majlis perkahwinan mereka dengan menjemput penari tarian singa untuk mengadakan persembahan sebaik kedua mempelai tiba di majlis resepsi.

Beratus Beratur Dalam Hujan Beli Ikan, Ayam Murah

SHAH ALAM: Walaupun hujan renyai, ratusan orang sanggup beratur untuk membeli ikan dan ayam murah yang dijual di pasar 'jualan ikan murah' di sini yang dilaksanakan oleh pemimpin Baju Merah, Datuk Seri Jamal Md Yunos.

PKR Tidak Bincang Keputusan Mat Taib - Azmin

SHAH ALAM: Timbalan Presiden PKR Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata parti itu tidak akan membincangkan keputusan Tan Sri Muhammad Muhammad Taib untuk kembali semula kepada Umno.

Rempuh Atlet: Pemandu Mengaku Tak Bersalah

KUALA SELANGOR: Pemandu yang terlibat dalam kemalangan mengakibatkan kecederaan ketua jurulatih dan empat atlet berbasikal Paralimpik, didakwa di mahkamah majistret di sini.

PKR Laksana Keputusan Pakatan Harapan - Azmin

SHAH ALAM: Parti Keadilan Rakyat (PKR) menghormati keputusan majlis presiden Pakatan Harapan untuk menghentikan kerjasama dengan PAS pada pilihan raya akan datang dan akan mengambil langkah-langkah yang diperlukan untuk merealisasikannya, kata Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

'Datuk Seri' Akan Direman Didakwa Serang Pasangan

KLANG: Seorang lelaki bergelar 'Datuk Seri' yang didakwa menyerang satu pasangan di sebuah bar di Bandar Baru Klang kerana terlalu bising akan direman pada Rabu.