suria

Pengarang

ALIZA SHAH

ALIZA SHAH

Penulis ialah wartawan R.Age

alizashah@thestar.com.my

Budak darjah 2 bercinta? Kelas tak masuk tapi rancak di grup WhatsApp Single & Taken, wanita ini seram tengok chat murid sekolah rendah

SUZIANA terdahulu berkongsi perbualan seorang murid darjah dua dengan seseorang.

“Tak pernah naik kereta mahal” - Wanita mengidam naik Ativa putih syukur ada insan faham ibu hamil, excited sampai lupa ambil gambar

NAZIHA pada mulanya menghantar mesej kepada Fedtri Yahya memohon bantuan individu yang sudi membantu menunaikan hasratnya.

Ibu kongsi bagaimana anaknya boleh jadi gebu dan montel... ‘isu’ selipar belum selesai, sedang usaha kurangkan berat badan

JAMSYEIR baru berusia satu tahun tujuh bulan tetapi mempunyai berat badan 24kg.

Ibu menang pertandingan selepas kreatif tanam bunga dalam peti sejuk buruk, anak syak sesuatu mesin basuh pula tiba-tiba rosak

FARIDAH pernah diangkat sebagai juara pertandingan laman paling kreatif.

Pelukis inai muak dengan pelanggan menipu sebab nak dapat balik deposit, beri alasan langsung tak masuk akal

ASTINAWIRA berkata ada juga pelanggan yang sanggup batalkan tempahan sehari sebelum majlis berlanGsung.

Budak baru 3 tahun dah lasak, langsung tak takut air... tapi ada perangainya tiap pagi buatkan si ibu nak marah pun tak jadi

NASUHA dan suaminya mengawal penggunaan handphone Amsyar.

Wanita sering dapat soalan lucu selepas tawar servis sewa ‘ball gown’ di kampung, bapa orang paling banyak bantu di sebalik pembukaan butik

SYAFIQAH mula membuka butik menyewa gaun majlis tari menari sejak tahun 2019.

Ibu pening anak teringin nak rambut biru, tapi semua ini ‘hanya sementara’ - “Daddy dia macam tak bagi”

YANA menegaskan bahawa rambut anaknya itu akan dipotong sebelum dia memulakan sesi persekolahan pada Mac ini.

Opah lagi best! Nenek rela batal temu janji selepas ‘tewas’ dengan video cucu, cubaan ibu ‘umpan’ anak gagal - “Dia seret beg sampai tengah malam”

ELLA cuba alihkan perhatian anaknya dengan makanan kegemarannya serta mainan, namun anaknya itu tetap inginkan opah.