Pengarang | mStar

Pengarang

AIMIE ZAINUDDIN

Penulis ialah Penolong Produser di mStar.

zaimie@thestar.com.my

“Saya tidak mahu berselindung lagi, sedar berhijab kerana rasa kecewa”- Fathia tampil rambut pendek

SELEPAS pelakon Emma Maembong membuat keputusan menukar penampilan dengan tidak lagi berhijab, kini aktres sensasi Fatiha Latiff turut melakukan perkara yang sama.

“Benda ni bodoh, saya tak buat macam tu” - Aiman Tino jawab video panas pakai baju jalur kuning

SELEPAS mencetuskan kontroversi menerusi sebuah video separuh bogel di dakwa miripnya, penyanyi Aiman Tino sekali lagi menafikan dia adalah individu dalam sebuah lagi video terbaharu yang tersebar di internet.

Masalah suara Noryn Aziz tak jejas Konsert Soul Sisters

PENYANYI Misha Omar, Siti Sarah dan Noryn Aziz menahan sebak apabila mengenangkan pelbagai ujian yang terpaksa mereka lalui bagi menjayakan konsert Soul Sisters.

Klik

default image

Pembersih hampagas tanpa wayar Panasonic jadikan hidup anda lebih mudah!

SESETENGAH pihak berpendapat memvakum adalah sesuatu yang membosankan. Namun, Panasonic membantu anda membersih ruang dengan cara yang tidak pernah anda bayangkan. Terima kasih Panasonic!

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

RESTORAN Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara menyediakan pelbagai juadah berbuka puasa.

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.