Pengarang | mStar

Pengarang

Detik Indah Pengesahan Lafaz Rujuk Zamarul & Diana Rafar

IKUTI detik indah pengesahan lafaz rujuk pelakon Zamarul Hisham dan Diana Rafar di Mahkamah Rendah Syariah, Shah Alam, Selangor pada 14 Mei 2014. Mereka bercerai pada 14 Januari 2015 dan sebulan selepas itu Zamarul rujuk semula secara lisan tetapi mereka tinggal berasingan untuk bermuhasabah diri.

Farahdhiya Bercerita Tentang 'Ku Tak Rela'

PENYANYI Farahdhiya berkata, selepas tiga tahun, akhirnya dia muncul dengan single 'Ku Tak Rela' ciptaan Eddie Hamid. Selama menyepikan diri, dia sibuk dengan undangan nyanyian korporat dan majlis makan malam.

Ronnie Jelaskan Kemelut Dalam Hyper Act

PENYANYI kumpulan Hyper Act iaitu Ronnie berkata, setiap ahli kumnpulan itu boleh membuat haluan sendiri asalkan persahabatan mereka dijaga. Dia juga akan menghabiskan rakaman dua single sebelum memutuskan untuk meninggalkan kumpulan tersebut.

Majlis Pernikahan Fahrin Ahmad & Elena Hani Eleas

KUALA LUMPUR: Pelakon Fahrin Ahmad selamat bergelar suami kepada seorang pramugari, Elena Hani Eleas, 37, dengan sekali lafaz kira-kira pukul 10.40 pagi, Sabtu, 9 Mei 2015.

Anak Angkat Stacy Sudah Pandai Bergaya

PENYANYI Stacy memberitahu anak angkatnya iaitu Bell Deluna Valentina (3 tahun), sudah pandai bergaya termasuklah mengenakan kasut tumit tinggi, menari dan menyanyi. Namun di sebalik tabiat itu, Stacy mahu anaknya menjadi individu yang baik.

Tonton Video Kisah Fahrin Ahmad Bakal Jadi Suami

PELAKON Fahrin Ahmad akhirnya mendedahkan bakal berkahwin pada 9 Mei 2015 dengan wanita yang disifatkannya sebagai bijak dan matang. Beliau mengakui tidak mudah menyimpan rahsia hubungan mereka itu.

Aisyah Aziz Bercakap Mengenai Lelaki Rendah

PENYANYI Aisyah Aziz bercakap mengenai lelaki yang lebih rendah termasuklah seseorang yang dikenalinya. "Kalau keluar dengannya, saya tak boleh pakai kasut tinggilah..." kata Aisyah.

Juliana Evans Syukur Masih Diterima Selepas 'Hilang' Tiga Tahun

PELAKON Juliana Evans bersyukur kerana masih diterima oleh peminat walapun dia "menghilangkan diri" selama tiga tahun kerana menuntut di Amerika Syarikat.

Mia Ahmad Sudah Sedia Untuk Dikritik

PELAKON baru iaitu Mia Ahmad sudah bersedia untuk dikritik selepas dia membuat keputusan menjadi artis.  

'Modern Rock' Konsep Album Baru Firman

JUARA Akademi Fantasia 2014 iaitu Firman bercerita mengenai album barunya yang bakal muncul pada Jun 2015 berkonsepkan 'modern rock'.