suria

Pengarang

A. LETCHUMANAN

A. LETCHUMANAN

Tidak Benarkan Sayap Putera dan Puteri Mengundi Punca Pemilihan Semula MIC Terpaksa Diadakan

KUALA LUMPUR: Tidak membenarkan sayap Putera dan Puteri mengundi serta wujud percanggahan dalam proses pengundian merupakan sebab yang dinyatakan oleh Pendaftar Pertubuhan (ROS) agar MIC mengadakan pemilihan semula bagi jawatan Naib Presiden dan 23 anggota jawatankuasa kerja pusat (CWC). 

MIC Cipta Sejarah, Pemilihan Semula Semua Jawatan Naib Presiden, CWC

KUALA LUMPUR: Buat peratama kali dalam sejarah penubuhannya, MIC terpaksa mengadakan pemilihan semula bagi ketiga-tiga jawatan Naib Presiden dan 23 ahli jawatankuasa kerja pusat (CWC). 

ROS Arah MIC Tangguh Pemilihan Semula Jawatan Dan AGM Sayap

style="margin-top: 0cm;">KUALA LUMPUR: Pendaftar Pertubuhan (ROS) telah mengarahkan MIC untuk menangguhkan pemilihan baharu bagi jawatan tiga naib presiden dan 23 ahli jawatankuasa kerja pusat (CWC) dalam tempoh tiga bulan, kata seorang pegawai kanan parti yang mengesahkan perkara itu di sini.

Penunjuk Perasaan Bangkitkan Isu-Isu Yang Sah - Nijhar

KUALA LUMPUR: Kumpulan pemuda yang melakukan bantahan di hadapan sebuah kondominium di Bukit Bangsar telah membangkitkan isu-isu yang sah dan perlu dibincangkan di peringkat Jawatankuasa Kerja Pusat (CWC) MIC, kata Pengerusi Jawatankuasa Disiplin MIC Tan Sri KS Nijhar, Ahad

Protes Di Luar Kediaman Pengerusi Jawatankuasa Disiplin MIC

KUALA LUMPUR: Sekumpulan anak muda pada Sabtu menimbulkan kekecohan di luar kondominium di Bukit Pantai yang menjadi kediaman Pengerusi Jawatankuasa Disiplin MIC Tan Sri KS Nijhar.

Ketua Pemuda Cawangan Dipecat Kerana Kritik Presiden MIC

PETALING JAYA: Seorang ketua pemuda MIC yang mengkritik kepimpinan presiden parti, Datuk Seri G. Palanivel telah dipecat dari parti serta-merta.