X Close
Filter by

Hishamuddin Rais Salahkan Anwar Di Atas Kemelut PKR

Selasa, 5 September 2017 1:31 PM

PETALING JAYA: Aktivis reformasi, Hishamuddin Rais menyalahkan Ketua Umum Parti Keadilan  Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim di atas apa yang sedang berlaku dalam pati itu sekarang iaitu kepada wujudnya perbezaan dan perbalahan pandangan di antara beberapa pimpinan mereka.

Masalah Yang Paling Besar...

Isnin, 7 Ogos 2017 4:25 PM

ISNIN sepatutnya menjadi hari yang penuh semangat dan ceria kerana setelah menikmati dua hari rehat iaitu Sabtu dan Ahad, semua orang mahu masuk pejabat dengan hati yang tenang dan senang.

Krisis Dalam MTUC: Setiausaha Agung Nekad Teruskan Tugas

Khamis, 20 Julai 2017 12:04 PM

PETALING JAYA: Setiausaha Agung Kongres Kesatuan Sekerja Malaysia (MTUC), J. Solomon nekad untuk meneruskan tugasnya walaupun Presiden MTUC, Abdul Halim Mansor menegaskan jawatan itu perlu dikosongkan dan satu pemilihan semula diadakan dengan segera.

Dari Pilihan Raya Hingga Kepada Pertukaran MB, Najib Ada Jawapannya...

Ahad, 27 November 2016 3:30 PM

TEMURAMAH eksklusif di antara Perdana Menteri dengan Kumpulan Media Star di Seri Perdana, Putrajaya pada tengah hari Sabtu, 26 November, berlangsung dalam suasana yang relaks dan ceria. Datuk Seri Najib Tun Razak sudah mempunyai dua acara di sebelah pagi tetapi beliau masih kelihatan segar dan bersemangat. 

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan