X Close
Filter by

Krisis Dalam MTUC: Setiausaha Agung Nekad Teruskan Tugas

Khamis, 20 Julai 2017 12:04 PM

PETALING JAYA: Setiausaha Agung Kongres Kesatuan Sekerja Malaysia (MTUC), J. Solomon nekad untuk meneruskan tugasnya walaupun Presiden MTUC, Abdul Halim Mansor menegaskan jawatan itu perlu dikosongkan dan satu pemilihan semula diadakan dengan segera.

Dari Pilihan Raya Hingga Kepada Pertukaran MB, Najib Ada Jawapannya...

Ahad, 27 November 2016 3:30 PM

TEMURAMAH eksklusif di antara Perdana Menteri dengan Kumpulan Media Star di Seri Perdana, Putrajaya pada tengah hari Sabtu, 26 November, berlangsung dalam suasana yang relaks dan ceria. Datuk Seri Najib Tun Razak sudah mempunyai dua acara di sebelah pagi tetapi beliau masih kelihatan segar dan bersemangat. 

"Perbezaan Antara Tun M dan Saya..."

Ahad, 27 November 2016 8:00 AM

EKSKLUSIF: Datuk Seri Najib Tun Razak menegaskan, perbezaan di antaranya dengan Tun Dr Mahathir Mohamad ialah beliau mempunyai hubungan secara langsung dengan kepimpinan Umno bahagian.

Hari Ahad Tidak Akan Sama Lagi Tanpa Mu...

Jumaat, 18 November 2016 10:02 AM

KHAMIS 17 November 2016. Jam 4.16 petang, Wong Chun Wai, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Urusan Kumpulan kami telah menghantar pesanan whatsapps dengan kata-kata; "Teman-teman, saya berada di Hospital Pakar KPJ Damansara di samping Ewe Jin. Ini adalah saat-saat terakhir beliau bersama kita. Doktor hanya memberi masa empat hingga enam jam sahaja lagi sejak tengah hari tadi untuk beliau bertahan. Dan beliau sedang bertahan..."

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan