Puas Popular, Nicole Kidman Nak Bersara?

Rabu, 28 Jun 2017 5:30 AM

SUATU ketika, pelakon Nicole Kidman pernah menyuarakan hasrat untuk bersara dari dunia lakonan namun dibatalkan kerana mengikuti nasihat si ibu. Terbaru dia meluahkan lagi hasrat itu hingga membuatkan ada yang mula berfikir adakah dia benar-benar sudah bersedia untuk bersara?

Jamie Foxx 'Terkena' Di Kelab Malam

Selasa, 27 Jun 2017 5:30 AM

KERANA sering ditegur 'awet muda' oleh peminat dan rakan-rakan terdekat, Jamie Foxx melalui pengalaman memalukan ketika berada di sebuah kelab malam apabila ditegur sekumpulan gadis cantik. 

Akhirnya Miley Cyrus Dapat Apa Yang Dimahukan

Ahad, 25 Jun 2017 4:30 AM

MENERUSI temubual di ITV program Lorraine di London pada Jumaat lalu, penyanyi Miley Cyrus berkongsi tentang transfomasinya sebagai seorang selebriti.

Johnny Depp Mohon Maaf Selepas 'Serang' Donald Trump

Sabtu, 24 Jun 2017 5:24 PM

KETIKA pelakon Johnny Depp berada di festival muzik, Glastonbury pada Jumaat lalu, dia dikatakan telah menarik perhatian ramai dengan menjadikan Presiden Donald Trump sebagai bahan jenaka.

Salman Khan Beraya Dengan Filem Baharu

Sabtu, 24 Jun 2017 1:30 PM

KEBIASAANNYA, umat Islam akan sibuk membuat persiapan menyambut Aidilfitri dengan menghias rumah, memasak dan membeli pakaian pada saat-saat akhir.

Lady Gaga Tayang Kekasih Baharu

Sabtu, 24 Jun 2017 5:10 AM

PENYANYI Lady Gaga kembali mencuri perhatian apabila dikhabarkan keluar dengan seorang lelaki yang dipercayai kekasih baharunya.

Kimye Upah Ibu Tumpang Dapat Anak Ketiga

Jumaat, 23 Jun 2017 4:30 AM

WALAUPUN telah diberi amaran untuk tidak lagi hamil namun bintang realiti Kim Kardashian tetap berhasrat menambah bilangan ahli keluarganya.

Mariah Carey Nyaris Tidak Dikenali

Khamis, 22 Jun 2017 4:40 AM

ALAHAI Mariah... gara-gara berusaha untuk sentiasa kelihatan seksi dan montok, penampilannya dikecam netizen!

  • Mukasurat 1 daripada 139

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan