Diskaun Sehingga 70 Peratus Di Singapore Fest! - Destinasi | mStar

Diskaun Sehingga 70 Peratus Di Singapore Fest!

BERITA baik untuk anda yang merancang bercuti ke Singapura!

Menerusi Singapore Fest 2017 yang berlangsung di pusat beli-belah 1 Utama dari 20 hingga 24 September ini, anda berpeluang untuk meneroka Singapura dengan pandangan lebih luas dan mengetahui tentang lokasi-lokasi menarik di republik ini yang tidak pernah anda ketahui.

Jangan terlepas peluang untuk mendapatkan pakej perjalanan eksklusif termasuk hotel, tiket masuk ke lokasi pelancongan, tiket cruise dan banyak lagi dengan diskaun sehingga 70 peratus selain berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah menarik yang disediakan!

Sama ada anda bersemangat tentang makanan, meneroka tempat-tempat baharu atau memperbanyakkan koleksi seni dan fesyen ketika melancong, acara ini akan membantu anda dari segi panduan mengenai apa yang anda mahukan ketika berada di Singapura, sesuai dengan tema 'P"assion Make Possible' di mana semua keinginan anda bukan sesuatu yang mustahil.

Saksikan juga penampilan khas Rod Monteiro dan Aishah Sinclair, bertemu dengan maskot Manatee yang mesra dan saksikan juga pratonton Halloween Horror Nights 7 Resorts World Sentosa dan banyak lagi.


Singapore Fest , 1 Utama

Artikel Sebelum

6 Lokasi Makanan Halal Di Singapura

Artikel Berikut

Pisang Goreng Keju Rangup 40 Jam