Legenda EPL Sertai Standard Chartered EPL Football Malaysia Cup 2013

KUALA LUMPUR: Peminat tempatan berpeluang menyaksikan kehebatan legenda bola sepak Eropah 'European Player Legend' (EPL) bermain di sini, menerusi kejohanan Standard Chartered EPL Football Malaysia Cup tahun ini.

Kejohanan itu dijadual berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil pada 21 April ini membabitkan pemain legenda dari kelab terbesar di Eropah seperti Manchester United, Liverpool, EPL All Stars dan The Malaysia Legends.

Penganjur kejohanan dalam satu kenyataan di sini hari ini, menyenaraikan David James, Robbie Fowler, Steve McManaman dan Dietmar Hamann (Liverpool); Andy Cole, Lee Sharpe dan Ronnie Johnson (Manchester United) serta Dennis Wise, Franck Leboeuf dan Tore Andre Flo (EPL All Star) antara pemain yang bakal beraksi.

Selain itu, peminat juga berpeluang mendapatkan autograf pemain menerusi Karnival Bola Sepak Jalanan yang diadakan sebelum perlawanan bermula pada pukul 3 petang.

Orang ramai boleh membeli tiket menerusi Air Asia Redtix (redtix.airasia.com) bermula Ahad ini dengan harga dari RM18 hingga RM198.-BERNAMA

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Artikel Lain