Peminat Bertuah Berpeluang Saksikan Perlawanan Liverpool FC Di Anfield - Sukan | mStar

Peminat Bertuah Berpeluang Saksikan Perlawanan Liverpool FC Di Anfield

KUALA LUMPUR: Peminat bola sepak tempatan berpeluang menyaksikan perlawanan Liverpool FC menentang Tottenham Hotspur, secara langsung, di Anfield dalam Liga Perdana Inggeris (EPL) Mac depan, atas ihsan Standard Chartered Bank Malaysia Berhad.

Bank itu telah melancarkan pertandingan digital di mana peminat bola sepak perlu menghasilkan video, tidak lebih 90 saat di YouTube mengenai apa makna bola sepak kepada mereka.

Dalam kenyataan pada Selasa, Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutifnya Osman Morad berkata dua tiket Centenary Stand dan tiket penerbangan kelas ekonomi, lawatan dibiayai sepenuhnya ke Anfield ditawarkan kepada pemenang.

Penginapan dua malam dan wang belanja RM2,400 (£500) juga sebahagian daripada tawaran itu.

Peserta yang berminat perlu mempunyai akaun YouTube yang sah, akaun e-mel dan berumur 18 tahun ke atas layak menyertai pertandingan itu.

Mereka boleh muat naik filem mereka dengan menghantar URL mereka ke saluran YouTube '90 Seconds to Anfield' menerusi youtube.com/90secondstoanfield.com, sehingga 25 Januari, 2013.

Pertandingan '90 Seconds to Anfield' ialah yang pertama daripada banyak program yang dibariskan dari Disember hingga Julai 2013, untuk menawarkan 10 tiket Anfield kepada rakyat Malaysia. - BERNAMA

Artikel Sebelum

PABM Akan Kemuka Surat Cadangan Tarikh AGM

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Ketuhar Panasonic Big Cubie memang power! Memasak kini lebih mudah, hidangan lebih sihat dan lazat

ANDA mahu memasak hidangan dalam waktu singkat? Panasonic Big Cubie boleh membantu.

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030... ketahui suara dan harapan rakyat

RAKYAT menantikan Wawasan Kemakmuran Bersama (WKB) 2030 yang dapat memberi manfaat kepada segenap lapisan masyarakat.

default image

Teknologi analitik data raya asas pelaksanaan inisiatif kerajaan masa depan – Saifuddin Nasution

PROGRAM Subsidi Petrol merupakan inisiatif kerajaan untuk meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah melalui pengagihan semula subsidi petrol.

default image

Carum Perkeso untuk dilindungi walau bekerja sendiri kerana malang tidak berbau!

MATLAMAT utama mengumpul duit dan trip perjalanan, tapi adakah pemandu pengangkutan awam menyedari ‘malang tidak berbau’ ketika bekerja?

Artikel Lain