Kafa Sedia Urus Pembelian Tiket Penyokong Kelantan - Sukan | mStar

Kafa Sedia Urus Pembelian Tiket Penyokong Kelantan

KOTA BAHARU: Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) bersedia membantu menguruskan pembelian tiket untuk peminatnya menyaksikann perlawanan akhir Piala FA menentang Terengganu di Stadium Nasional, Bukit Jalil, pada 11 Jun ini.

Presiden KAFA, Tan Sri Annuar Musa, berkata pihaknya juga telah berunding dengan pihak Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) untuk mengadakan perkhidmatan tempahan khas bagi penyokong negeri itu bertandang ke Stadium Nasional.

"Ini bagi memastikan 60,000 penyokong Kelantan yang bakal menyaksi dan memberi sokongan kepada pemain dari negeri ini," katannya selepas berucap pada majlis orientasi dan pendaftaran Pelatih-Pelatih Akademi Red Warriors Al-Amra (Army) di Pangkal Kala, dekat sini, Sabtu.

Pada majlis itu, seramai 320 pelajar pelbagai peringkat umur menyertai akademi itu yang bertujuan melahirkan pemain pelapis yang bakal mewarisi kegemilangan pasukan bola sepak Kelantan.

Annuar berkata penyokong yang ingin ke Kuala Lumpur secara rombongan supaya menghubungi KAFA bagi mendapatkan tiket. Katanya tempahan tiket juga boleh dibuat melalui internet dan setiap orang boleh membeli empat tiket secara online dengan melayari www.redwarriors@tiket.com.my.-BERNAMA

Artikel Sebelum

Jadual Perlawanan Liga Super

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel