Berita dan personaliti sukan dalam dan luar negara | mStar

Lebih Artikel

Instat mampu bantu bentuk pasukan lebih baik - Jurulatih

PETALING JAYA: Sistem statistik Instat dijangka dapat membantu semua jurulatih dalam Liga Malaysia membentuk pasukan yang lebih baik.

Kehadiran pemain Filipina atau Indonesia bakal lengkapkan skuad Sang Kancil

PETALING JAYA: Pengendali Melaka United, Zainal Abidin Hassan mengakui skuad Sang Kancil masih longgar dan banyak lagi yang perlu dilakukan untuk memperbaiki pasukan itu.

Wartawan bongkar salah laku pegawai kanan Fifa, maut ditembak pembunuh upahan

SEORANG wartawan penyiasat Ghana yang mendedahkan perbuatan pegawai tinggi di badan bola sepak dunia FIFA sebagai seorang yang korup maut ditembak.

Pemain, staf Manchester United mahu Solskjaer jadi pengurus tetap

SEMUA pemain dan staf Manchester United mahu Ole Gunnar Solskjaer dikekalkan sebagai pengurus tetap di Old Trafford.

"Saya luah perasaan bukan menuduh" - Irfan

PETALING JAYA: Atlet olehraga negara Muhammad Irfan Shamsuddin mempertahankan tindakannya meluahkan perasaan di laman sosial pada Khamis.

Tiada gambar #10yearschallenge, Georgina tulis kata-kata romantik kepada Ronaldo

KETIKA orang ramai sibuk dengan gambar perbandingan menerusi cabaran terbaharu iaitu #10 Years Challenge, berbeza pula dengan tunang Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

"Memang kita mahu menang, tapi proses bentuk pasukan perlukan masa" - Mat Zan

PETALING JAYA: Ketua jurulatih Negeri Sembilan, Mohd Zan Mat Aris berharap penyokong setia pasukan itu dapat memberi ruang kepadanya untuk membentuk barisan pemain yang lebih mantap.

Chelsea sedia tawar kontrak lumayan buat Hudson-Odoi, tak mahu terlepas ke Bayern Munich

CHELSEA bersedia menjadikan Callum Hudson-Odoi sebagai salah satu pemain bola sepak remaja dengan bayaran terbaik dunia untuk mengekalkannya di kelab itu.

Piala iflix: Penyokong berkuasa tentukan pemain, jurulatih

SUBANG JAYA: Piala iflix bakal mewarnai Liga Malaysia 2019 dengan konsep baharu iaitu kejohanan All Star menemukan pasukan utara tanah air menentang negeri di selatan yang dijangka berlangsung pada pertengahan tahun ini.

Langsai tunggakan gaji komitmen Kafa - Afandi

PETALING JAYA: Tunggakan gaji atau hutang tetap menjadi salah satu komitmen persatuan, demikian ujar Timbalan Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) Datuk Seri Afandi Hamzah.