Isu Bertumbuk, Fattah Amin Maafkan Mulut Celupar Aman Nassim - Hiburan | mStar

Isu Bertumbuk, Fattah Amin Maafkan Mulut Celupar Aman Nassim

Fattah Amin enggan perbesarkan lagi isu hampir tumbuk pelakon kerana celupar. Foto SHAARI CHE MAT

PETALING JAYA: Fattah Amin sudah memaafkan pelakon baharu Aman Nassim kerana keceluparan mulutnya sehingga membuatkan dia nyarisr menumbuk lelaki itu ketika di lokasi penggambaran.

Fattah, 26, berkata, dia enggan membesarkan lagi cerita tersebut dan menganggap ia sebagai satu pengajaran kepada pelakon baharu berkenaan.

"Kes itu sudah selesai dan dia pun sudah memohon maaf dengan saya, saya faham dia manusia biasa dan kadang-kadang terlepas cakap secara tidak sengaja.

"Ia bukan kerana saya yang bersikap tidak boleh bergurau, cuma dia mecelah pada masa yang tidak sesuai," ujarnya kepada mStar Online.

Fattah berkata demikian ketika diminta mengulas tentang perkembangan kontroversi kononnya dia hampir-hampir menumbuk pelakon Aman Nassin di sebuah set penggambaran drama baru-baru ini.

Aman Nassim.

Aman dilaporkan bertanya soalan yang tidak patut menyentuh hubungannya dengan aktres Sherry Ibrahim ketika dia sedang berbual dengan beberapa pelakon dan kru produksi.

Aman bagaimanapun tidak mahu mengulas tentang perkara itu.

Sementara itu, dalam perkembangan kerjaya, Fattah berkata, dia kini sedang membuat persiapan untuk memulakan penggambaran filem pertamanya bersama produksi Skop Productions.

Katanya, dia kini berehat beberapa minggu bagi mempersiapkan diri secara mental dan fizikal sebelum penggambaran bermula.

"Saya berehat daripada penggambaran drama untuk persiapan filem pertama saya arahan Shafik Yusof yang bakal bermula Mei ini.

"Saya cuba bina dan tambah berat badan untuk watak dalam filem ini. Selain itu filem bergenre aksi memerlukan saya untuk membuat latihan asas mempertahankan diri," ujarnya.

Fattah Amin , APO 2016

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain