Memey Tidak Cemburu Mesej Peribadi Norman, Bekas Isteri - Hiburan | mStar

Memey Tidak Cemburu Mesej Peribadi Norman, Bekas Isteri

Memey Suhaiza kini sibuk menguruskan bisnes online miliknya.

PETALING JAYA: Pelakon Memey Suhaiza tidak berasa cemburu apabila suaminya Norman Hakim menghantar mesej peribadi kepada Abby Abadi untuk memberi kata-kata semangat apabila paparan skrin perbualan itu dimuat naik di laman Instagram milik Abby Abadi.

Memey atau nama sebenarnya Suhaiza Suhaimi, 26, berkata, dia tidak mempunyai sebarang sebab untuk berasa cemburu kerana suaminya menunjukkan isi kandungan mesej berkenaan sebelum ia dihantar kepada Abby.

"Tiada sebab kenapa saya perlu berkecil hati dengan mesej berkenaan kerana ia lebih kepada kata-kata dorongan kepada Abby yang kini semua sedia maklum sedang dalam keadaan tertekan atas beberapa perkara.

Norman Hakim.

"Malah sebelum ia dihantar suami menunjukkan draf mesej itu kepada saya dan saya sendiri tidak melihat apa-apa kesalahan atau perkara mencurigakan dalam pesanan tersebut," katanya ketika dihubungi mStar Online pada Rabu.

Mesej berkenaan mengundang pelbagai reaksi daripada peminat malah ada yang meminta Abby dan Norman kembali berkahwin manakala ramai turut mengecam tindakan Abby memuat naik cetakan skrin mesej itu kerana ia boleh menggores perasaan Memey sebagai isteri.

Dalam pada itu, Memey berkata, reaksi dan komen negatif yang dilemparkan peminat tidak meninggalkan kesan kepadanya kerana dia sudah mengetahui perkara sebenar apa dilakukan oleh Norman itu.

Jelas Memey lagi, Norman juga tidak pernah berahsia dan sentiasa berkongsi dengannya apa juga mesej di antaranya dan Abby yang secara keseluruhan berkisar tentang kebajikan anak-anak mereka.

Perbualan Norman dan Abby yang dimuat naik ke laman Instagram.

"Tiada kesan pun kerana sebelum ini banyak lagi situasi lebih teruk daripada ini saya lalui tambahan pula saya lebih kenal siapa suami saya malah hubungan saya dengan Abby juga cukup baik.

"Dalam keadaan sekarang kami adalah orang paling dekat dengan Abby dan sudah tentu saya dan suami sentiasa memberi sokongan kepadanya," ujar Memey.

Dalam perkembangan lain, Memey berkata, dia kini lebih banyak menumpukan masa dengan bisnes online miliknya iaitu Maya De Laila yang menjual busana wanita dan Muslimah.

Tambah Memey, dia juga perlu lebih banyak berehat daripada melakukan kerja-kerja berat memandangkan dia kini sedang hamil tiga bulan untuk anak kedua.

"Alhamdulillah kandungan semua dalam keadaan baik dan buat sementara ini saya tidak ambil banyak sangat tawaran berlakon dan memberikan tumpuan kepada perniagaan online saya," katanya.


Memey Suhaiza , Norman Hakim , Abby Abadi.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain