Konsert Jelajah Backstreet Boys Di Malaysia Tahun Depan - Hiburan | mStar

Konsert Jelajah Backstreet Boys Di Malaysia Tahun Depan

Backstreet Boys
Backstreet Boys

KUALA LUMPUR: Kumpulan penyanyi terkenal Amerika Syarikat, Backstreet Boys (BSB) berjanji untuk kembali ke Malaysia bagi mengadakan siri jelajah konsert jelajah mereka pada tahun hadapan.

Salah seorang anggotanya, Brian Littrell berkata, perancangan itu dibuat bersempena kemunculan album terbaharu mereka yang dijangka akan berada di pasaran penghujung tahun ini.

"Kedatangan kami ke Malaysia sebelum ini hanya untuk masa singkat dan tidak berpeluang untuk mendekati peminat dalam sebuah konsert besar.

"Sudah tentu pada jelajah konsert kami seterusnya, Malaysia akan tersenarai dalam jadual kami," jelasnya semasa sidang media bersempena persembahan Twin Towers @Live 2013 di Hotel Hilton di sini, Jumaat.

Selain Brian, BSB turut dianggotai oleh AJ McLean, Howie Dorough, Kevin Richardson dan Nick Carter.

Kumpulan yang terkenal dengan lagu As Long As You Love Me itu bakal membuat persembahan untuk acara itu pada malam Sabtu di Menara Berkembar Petronas (KLCC) di samping artis seperti 2NE1, Mizz Nina, Caprice dan K-Town Clan.

Dalam pada itu, Brian berkata, pada persembahan selama satu jam itu mereka akan menyampaikan semua lagu terbaik BSB buat peminat mereka.

"Kami akan cuba sampaikan semua lagu terbaik kami sepanjang 20 tahun menjadi rakaman dan tidak sabar untuk bertemu dengan peminat," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Nick memberitahu mereka teruja apabila bakal dianugerahkan bintang di Hollywood Walk of Fame pada 22 April depan di Los Angeles.

Menurut Nick, ia adalah penghargaan terbesar buat mereka sepanjang 20 tahun terlibat dalam industri hiburan.

"Kami sangat teruja dengan penganugerahan itu kerana nama-nama besar seperti Micheal Jackson, The Beatles, Elvis Presley antara yang pernah dianugerahkan dengan bintang di situ dan kami akan terpahat bersama nama-nama besar itu," ujarnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Lindsay Lohan Punyai Kekasih Baharu

Artikel Berkaitan

Artikel Lain