Giliran Mizz Nina Ikut Noh (Hujan) Balik Sarawak - Hiburan | mStar

Giliran Mizz Nina Ikut Noh (Hujan) Balik Sarawak

Noh dan isterinya Mizz Nina.
Noh dan isterinya Mizz Nina.

KUALA LUMPUR: Pasangan penyanyi Noh Salleh (Hujan) dan isterinya Mizz Nina menganggap perayaan Aidilfitri ini sebagai tempoh terbaik untuk berkunjung dan beramah mesra dengan keluarga yang jarang berjumpa.

Noh atau nama sebenarnya Mohammad Noh Salleh, 28, berkata kepulangannya ke rumah keluarganya di Miri, Sarawak bersama Nina untuk menyambut Hari Raya bukan sahaja untuk berehat tetapi mendekati sanak saudara.

“Tahun ini giliran Nina ikut saya balik ke rumah keluarga di Miri, Sarawak. Kami akan pulang pada hari ini (Jumaat) dan berada di sana selama empat hari, sebelum berkunjung ke rumah keluarga di Kuching pula untuk empat hari lagi.

“Bagi kami, ini (cuti) adalah waktu bukan sahaja untuk berehat daripada kerja, malah mengunjungi keluarga demi menjaga hubungan dan menambahkan lagi keakraban,” katanya.

Mizz Nina pula berkata, mereka suami-isteri turut berhasrat untuk berbulan madu di Bali, Indonesia selama tiga atau empat hari selepas berhari raya di Sarawak.

“Sepanjang tahun ini kami sibuk dengan aktiviti seni masing-masing sampaikan tidak banyak waktu dapat diluangkan bersama.

“Kebetulan pada Hari Raya ini kami ambil cuti hampir dua minggu, jadi saya dan Noh mahu bercuti di Bali, Indonesia selepas pulang dari Sarawak,” katanya yang bersedia untuk memiliki zuriat pada tahun depan.

Mengenai aktiviti seni, Noh dan kumpulannya Hujan sedang mempromosikan lagu single terbaru berjudul Mana Mungkin daripada album Sang Enemy.

Mizz Nina pula tampil dengan lagu single iaitu Summer Burning daripada album Take Over sebelum terbang ke Melbourne, Australia pada Oktober depan untuk siri jelajah promosi albumnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Teknologi analitik data raya asas pelaksanaan inisiatif kerajaan masa depan – Saifuddin Nasution

PROGRAM Subsidi Petrol merupakan inisiatif kerajaan untuk meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah melalui pengagihan semula subsidi petrol.

default image

Populasi penduduk kunci utama PSKL2040

DBKL menekankan aspek populasi penduduk sebagai kriteria utama dalam merangka pelan pembangunan di ibu kota.

default image

Putrajaya... tak kenal maka tak cinta

PUTRAJAYA dibina atas sebuah impian. Dan berdasarkan beberapa pertimbangan, ia merupakan lokasi impian untuk didiami.

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030... ketahui suara dan harapan rakyat

RAKYAT menantikan Wawasan Kemakmuran Bersama (WKB) 2030 yang dapat memberi manfaat kepada segenap lapisan masyarakat.

default image

TMM2020: “Malaysia ada makanan sedap, banyak tempat indah dan membeli-belah pun murah” - Muhamaddin Ketapi

MALAYSIA menetapkan sasaran 30 juta pelancong dengan sasaran pendapatan sehingga RM100 bilion untuk TMM2020.

Artikel Lain