Emma Watson Masuk Penjara

Emma Watson.
Emma Watson.
Emma Watson.

BAIK depan kamera mahupun dalam kehidupan nyata, pelakon Emma Watson memang dikenali sebagai seorang yang baik dan tidak pernah menimbulkan sebarang masalah.

Namun baru-baru ini kelibat pelakon Harry Potter itu dilihat berada di Penjara Lynwood yang terletak di Los Angeles dan kehadirannya di situ telah menimbulkan tanda tanya kepada ramai pihak.

Bagaimanapun pelakon itu sebenarnya bukanlah dihukum kerana melakukan kesalahan sehingga dipenjarakan sebaliknya berada di situ untuk penggambaran filem terbarunya yang berjudul The Bling Bling.

Emma yang melakonkan watak seorang gadis bermasalah bernama Nicki telah ditahan di penjara kerana memecah masuk ke rumah seorang selebriti.

Uniknya, penjara yang menjadi lokasi penggambaran untuk filem itu telah banyak menahan artis kerana melakukan pelbagai kesalahan jenayah seperti Lindsay Lohan, Paris Hilton dan Nicole Ritchie.

Filem The Bling Bling dihasilkan berdasarkan kisah nyata yang terjadi antara Oktober 2008 hingga Ogos 2009 lalu.

Ia berkisar tentang sekumpulan remaja yang merompak beberapa rumah artis terkenal seperti Orlandi Bloom, Megan Fox, Ashley Tisdale dan lain-lain.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Artikel Lain