Lisa Ajak Peminat Bersenam Tari - Hiburan | mStar

Lisa Ajak Peminat Bersenam Tari

Lisa (kanan) bersama instruktor membuat latihan senam tari untuk acara Sofy.
Lisa (kanan) bersama instruktor membuat latihan senam tari untuk acara Sofy.

KUALA LUMPUR: Pelakon dan model, Lisa Surihani mengajak peminat terutamanya golongan wanita untuk menyertainya dalam aktiviti senam tari yang akan diadakan pada 20 November ini di pusat beli belah The Curve, di sini.

Senam tari berkonsepkan ritmo zum itu akan berlangsung selama satu jam bermula pukul 3 hingga 4 petang.

Dalam acara anjuran jenama tuala wanita Sofy tersebut, peminat berpeluang turut serta bersama Lisa selaku duta produk untuk melakukan aktiviti senam tari dengan diiringi instruktor professional dari gimnasium Celebrity Fitness.

Pegawai Penjenamaan Sofy, Chong Fei Meng, mengalu-alukan peminat Lisa dan para wanita di Lembah Klang untuk datang ke acara tersebut dan bergembira bersama-sama pelakon filem Sekali Lagi itu.

"Kami menyasarkan seramai 500 hingga 1,000 peserta untuk bersama-sama pelakon kesayangan mereka itu dalam aktiviti ini," katanya.

Mereka yang ingin menyertai Lisa dalam aktiviti tersebut perlu mendaftarkan diri di laman sosial Facebook Sofy atau Lisa Surihani sebelum 18 November 2011.

Peserta yang mendaftarkan diri pada 20 November perlu membawa bukti pembelian barangan Sofy untuk menyertai Lisa dalam aktiviti tersebut.

Artikel Sebelum

Khalwat Razak Ahmad: Pembelaan Tutup Kes

Artikel Berikut

Video Rakam Album Baru Dedah Realiti Hujan

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Timbalan menteri di JPM meninggal dunia