Mizz Nina Jual Pakaian Melalui Dalam Talian - Hiburan | mStar

Mizz Nina Jual Pakaian Melalui Dalam Talian

Mizz Nina membuka perniagaan pakaian dalam talian Mizz De Menor yang akan dilancarkan pada minggu depan. - Foto BIBO ASWAN
Mizz Nina membuka perniagaan pakaian dalam talian Mizz De Menor yang akan dilancarkan pada minggu depan. - Foto BIBO ASWAN

PETALING JAYA: Penyanyi popular Shazrina Azman (Mizz Nina), 31, bakal melancarkan perniagaan pakaian secara dalam talian secara kecil-kecilan yang dinamakan Mizz De Menor pada minggu depan.

Menurut isteri kepada vokalis kumpulan Hujan, Noh, ini, perniagaan tersebut akan merealisasikan cita-citanya yang menggemari bidang fesyen selain mahu berkongsi minat itu dengan peminat.

“Saya masih baru dengan perniagaan ini dan memikirkan untuk melakukan ia secara kecil-kecilan.

“Nama De Menor dipilih kerana ia melambangkan cara seseorang itu menonjolkan imejnya sama ada dia seorang yang ‘funky’, seksi dan sukakan warna-warni,” katanya kepada mStar Online.

Perniagaan ini diuruskan di bawah syarikatnya, Mizz Nina Productions selain albumnya, What You Waiting For yang menjadi projek pertama syarikat tersebut.

Dalam perkembangan lain, Nina dalam proses menyiapkan album keduanya untuk diterbitkan pada tahun depan.

“Setakat ini saya sudah menyiapkan empat buat lagu dan akan merakamkan tiga hingga empat buah lagu lagi.

“Saya juga sedang memikirkan artis tempatan yang akan berduet dalam lagu terbaru saya nanti,” katanya yang sedang popular dengan lagu Take Over duetnya dengan penyanyi antarabangsa Flo Rida.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Bekas pemain Manchester United bersara

Bidaan nombor ALL 1 paling top!