Linda Onn Mengaku Sedang Bahagia - Hiburan | mStar

Linda Onn Mengaku Sedang Bahagia

PETALING JAYA: Penyampai radio Suria FM, Linda Onn mengakui sedang melalui hari-hari bahagia dengan kerja, bisnes termasuk kehidupan peribadinya.

Bagaimanapun, Linda berkata dia belum sedia berkongsi kegembiraan dan kebahagiaan tersebut kepada umum.

"Apa yang boleh saya katakan sekarang saya sedang bahagia dengan kehidupan yang saya lalui. Saya bahagia dengan kerja, bisnes termasuk kehidupan peribadi.

"Tentang kata-kata cinta yang saya tulis di Twitter juga menggambarkan perasaan yang ingin saya kongsi dengan peminat, namun maksud di sebalik kata-kata itu biarlah saya sahaja yang tahu," ujarnya ketika dihubungi mStar Online, di sini, Khamis.

Linda diminta mengulas tentang ayat-ayat cinta dalam laman Twitter miliknya yang menggambarkan sedang melalui sebuah hubungan cinta.

Ketika ditanya, kemungkinan bakal mengadakan sebuah majlis besar pada tahun ini, Linda berkata dia tidak mahu membuat sebarang perancangan.

"Saya rasa jika dikatakan tentang sebuah majlis perkahwinan, saya tidak mahu terlalu merancang. Bagaimanapun jika ia berlaku saya akan beritahunya kelak," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, penyampai radio ini juga bakal membuka dua lagi cawangan perniagaan My Mom Chicken Rice iaitu di Johor Baru dan Cheras.

"Alhamdulillah, perniagaan kini semakin berkembang dan bakal membuka dua cawangan lagi iaitu di Johor Baru dan di Cheras.

"Insya-Allah ia bakal dibuka pada selewat-lewatnya selepas raya ini dan saya juga masih lagi menunggu lesen francais," katanya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Kabinet akan dirombak