Noryn Aziz Mahu Dedahkan Status Sudah Berkahwin - Hiburan | mStar

Noryn Aziz Mahu Dedahkan Status Sudah Berkahwin

Noryn Aziz sudah bertudung
Noryn Aziz sudah bertudung

KUALA LUMPUR: Penyanyi Noryn Aziz bersedia untuk mendedahkan status perkahwinannya dalam satu sidang media yang akan ditetapkan nanti.

Sebelum ini ramai yang tertanya-tanya tentang statusnya apabila timbul dakwaan dia sudah berkahwin dengan seorang VIP.

“Saya rasa sudah tiba masanya untuk membuat pengumuman tentang perkara ini memandangkan ramai yang tertanya-tanya tentang status saya."

Jadi, saya akan menceritakan mengenai perkara itu dalam masa terdekat ini. Lagipun saya rasa pasti ada yang sudah tahu mengenainya," katanya ketika ditemui di Suria KLCC, di sini, Jumaat.

Noryn turut membuat persembahan pada majlis sepetang bersama Bulgari dan Bella ntv7 itu. Beralih kepada karier seni, Noryn sedang mencari material untuk single terbarunya dengan lirik kerohanian tetapi masih mengekalkan genre jazz dan pop.

Katanya, elemen kerohanian dipilih bersesuaian dengan penghijrahan dirinya yang sudah bertudung.

"Saya rasa hidup lebih tenang sekarang. Malah peminat saya semakin ramai di laman Facebook dan menyenangi imej seperti ini.

"Selepas saya mengerjakan haji, saya berniat untuk berhijrah. Tetapi saya tidak memakai tudung litup terus sebaliknya melakukannya sedikit demi sedikit. Alhamdulillah, saya masih belajar dan banyak ilmu agama yang perlu dituntut," ujarnya yang sedang mengikuti kelas agama di sebuah masjid setiap dua kali sebulan.

Dalam perkembangan lain, Noryn akan mengajar vokal di sebuah akademi untuk kanak-kanak bermula hujung tahun ini.

Artikel Sebelum

Nenek Anggota KRU Meninggal Dunia

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Ustazah sekolah dikhuatiri hilang