Shahir (AF8) Harap Zain Saidin Tidak Cemburu - Hiburan | mStar

Shahir (AF8) Harap Zain Saidin Tidak Cemburu

KUALA LUMPUR:Penyanyi Shahir berharap pelakon kacak Zain Saidin tidak menyimpan perasaan cemburu apabila aktres Rozita Che Wan dikaitkan dengan orang lain termasuk dirinya.

Jelasnya, Zain juga seorang artis yang mana sepatutnya lebih memahami perjalanan industri hiburan apabila seseorang itu berhadapan dengan gosip percintaan.

“Kalau mereka (Rozita dan Zain) benar-benar mempunyai hubungan istimewa, Zain tidak perlu cemburu tentang berita-berita yang mengaitkan saya dan Rozita.

“Sebab saya percaya bahawa dia faham dengan lumrah sebagai artis sebab dia juga seorang artis. Tidak semestinya semua yang digosipkan adalah benar,” katanya ketika sesi fotografi filem Karak, di Red Box PLUS Pavillion di sini, Khamis.

Shahir diminta mengulas apabila timbul gosip dia dikaitkan dengan aktres jelita tersebut.

Dalam masa yang sama dalam mStar Online baru-baru ini Zain turut membuat kenyataan seolah-olah dia dan Rozita mempunyai hubungan istimewa apabila tidak mengiya atau menafikan hubungan tersebut.

Sementara itu, ketika mengulas kenyataan pelakon jelita Rozita Cik Wan terhadap hubungan istimewa mereka, Shahir menganggap ia hanyalah gurauan semata-mata.

Jelas Shahir, dia percaya kenyataan tersebut disalah tafsirkan dan tidak seperti yang dimaksudkan oleh wanita itu.

“Saya rasa dia hanya bergurau sahaja, kami memang rapat sebagai rakan sekerja kerana kami sudah beberapa kali bekerjasama.

“Memang selepas keluar AF8 saya agak rapat dengan dia kerana kami digandingan dalam beberapa projek oleh pihak Astro,” ujarnya.

Dalam pada itu, ketika ditanya sejauh mana dia mengenali pelakon tersebut, Shahir memberitahu dia senang bekerjasama dengan Rozita dan menganggap wanita tersebut sebagai seorang pelakon yang berbakat besar.

“Saya mengagumi bakatnya malah ketika menjayakan klip video untuk lagu saya berjudul Pendam. Dia mampu menjiwai watak dalam lagu tersebut.

“Bagiamanapun, Shahir berkali-kali memberitahu tiada sebarang perasaan cinta antara dia dan wanita itu,” jelasnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Shera Berdebar Mahu Jadi Tunang Zahiril

Artikel Berkaitan

Artikel Lain