Sertai Sarapan Pagi Bersama Artis Popular

Shila Amzah
Shila Amzah
Shila Amzah

PETALING JAYA: Akhbar Mingguan mStar dengan kerjasama stesen radio popular Suria FM akan menganjurkan majlis Sarapan Pagi di rumah peminat melibatkan artis-artis popular.

Acara ini akan diadakan setiap dua minggu sekali bermula 10 April sehingga 22 Mei depan.

Menariknya pembaca akhbar Mingguan mStar berpeluang menerima kejutan apabila artis popular terpilih akan hadir untuk bersarapan pagi di rumah mereka bersama geng mStar dan juga deejay popular Suria FM.

Pihak Mingguan mStar juga akan menyediakan menu terpilih untuk majlis berkenaan kepada peminat yang bertuah.

Untuk menyertai kejutan ini, para pembaca dikehendaki mengisi borang penyertaan dengan mendapatkan akhbar Mingguan mStar yang diedarkan sekitar Lembah Klang pada setiap Ahad (diterbitkan bersama Sunday Star).

Menerusi borang tersebut, pembaca dikehendaki menulis maklumat peribadi berserta sebaris ayat yang mudah dan hantarkan kepada pihak kami untuk pemilihan.

Setiap pembaca dibenarkan menghantar seberapa banyak penyertaan asalkan menggunakan keratan original yang disiarkan di dalam akhbar berkenaan setiap minggu.

Pemenang bertuah akan dihubungi oleh pihak penganjur dan mereka berpeluang untuk menerima kunjungan artis pada suatu pagi di hari minggu yang indah.

Antara artis yang dijangka mengetuk pintu rumah pembaca bertuah terdiri daripada Aril (AF7), Hafiz (AF7), Black, Shila Amzah, Maulana, Adira serta beberapa artis hebat lain yang akan dimaklumkan kemudian.

Penyertaan ini hanya dibuka untuk pembaca sekitar Lembah Klang, sahaja.

Pastikan anda mendapatkan sisipan Mingguan mStar bersama akhbar Sunday Star pada setiap Ahad.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Angka 40 Dalam Hidup Hans Isaac

Artikel Lain

Harga petrol, diesel naik