Soal Jawab 3 Kupas Dunia Semasa & Selebriti - Hiburan | mStar

Soal Jawab 3 Kupas Dunia Semasa & Selebriti

Hos Soal Jawab di TV3, Datuk Ahmad A. Talib, Pengarah Eksekutif, Berita dan Operasi Editorial Media Prima.
Hos Soal Jawab di TV3, Datuk Ahmad A. Talib, Pengarah Eksekutif, Berita dan Operasi Editorial Media Prima.

SOAL Jawab musim ketiga yang kembali ke udara pada setiap Rabu, jam 11.00 malam mulai 29 September lalu secara langsung dari Studio A, Sri Pentas tampil dengan temubual berlandas berita dan juga selebriti.

Masih dihoskan oleh Datuk Ahmad A. Talib, Pengarah Eksekutif, Berita dan Operasi Editorial Media Prima, Soal Jawab adakalanya turut menampilkan lebih daripada seorang tetamu jemputan berdasarkan tajuk yang dibincangkan.

Episod pertama memaparkan topik “Menyelami Minda Penulis Blog” dengan menjemput tiga orang penulis blog iaitu Syed Azidi Syed Abdul Aziz juga dikenali sebagai kickdefella ( penulis blog sosial politik), Datuk Dr. Ridzwan Bakar (penulis blog dan pakar Perubatan dan Kesihatan) dan juga Munirah Hanim Ahmad Jahudi (penulis blog tentang keibubapaan). Secara umum, blog yang dikemaskinikan secara berkala berdasarkan sudut pandang penulis ataupun blogger dari pelbagai bidang dan latar belakang semakin mendapat perhatian dan menjadi suatu fenomena pada zaman sekarang.

Bagi episod kedua pula yang bersiaran pada 6 Oktober lalu, Soal Jawab telah menjemput Angkasawan Negara, Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al-Masrie. Personaliti ini akan berkongsi pengalaman hidup sebagai seorang tokoh Negara, cara-cara beliau menghadapi kontroversi dan debaran beliau bakal bergelar seorang suami iaitu pada 10 Oktober 2010 Soal Jawab diterbitkan oleh Primeworks Studios. Para penonton juga boleh menyuarakan pendapat dan pandangan mereka melalui emel soaljawab@tv3.com.my.

Artikel Sebelum

Slot Senda Pagi TV3 Tambah 2 Program Baru

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

default image

Syamsul Menang Pengarah Terbaik

default image

Penyampai Nona, Maya Karin Diganti

Lebih Artikel

'Rapunzel' tak potong rambut 28 tahun

Hujung minggu yang panjang pada 2019