Ricky Martin Tulis Buku Biografi Selepas Mengaku Dirinya Gay

PENYANYI popular lagu Livin la Vida Loca, Ricky Martin (gambar) bersedia untuk menerbitkan buku biografinya setelah mengaku dirinya seorang gay.

"Apabila menulis buku ini, saya akan melihat lebih jauh apa saja pengalaman hidup yang membuatkan saya menjadi seperti sekarang," ujar penyanyi itu, menurut Reuters, Jumaat.

Ricky Martin memulakan kariernya melalui band Menudo. Kemudian dia bergerak solo dan mengikuti pertandingan pencarian bakat pada 1990-an. Album pertamanya dalam bahasa Inggeris diterbitkan pada tahun 1999. Dua buah lagu yang popular dalam album itu adalah Livin' la Vida Loca dan She's All I Ever Had.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Artikel Lain