Robert Pattinson Takut Untuk Beli Rumah - Hiburan | mStar

Robert Pattinson Takut Untuk Beli Rumah

BINTANG Hollywood Robert Pattinson mengakui terlalu takut untuk membeli rumahnya sendiri kerana bimbang dia tidak akan mampu untuk menanggung bayaran pajakannya jika karier lakonannya merudum suatu hari nanti.

Baru-baru ini, hero filem Twilight itu telah menunjukkan minat untuk melabur dalam pembelian rumah di Los Angeles namun dia meragui keputusan itu kerana bimbang tidak akan mendapat sebarang tawaran lakonan di masa akan datang.

"Saya terpaksa tinggal di hotel untuk tempoh tiga tahun yang lalu dan ia sangat mengecewakan. Saya hampir putus asa dengan keadaan itu dan merancang untuk membeli sebuah rumah di Hollywood.

"Mujurlah saya menyedari harga rumah di situ sangat mahal dan saya juga tidak dapat menjangkakan sama ada akan terus dapat tawaran berlakon lagi tahun depan. Keadaan itu menakutkan saya untuk membeli sebuah rumah di Hollywood," katanya.

Artikel Sebelum

Artikel Berkaitan

default image

Ringkas & Padat Bersama Ana Raffali

Klik

default image

CPA Australia platform berkualiti, pantas capai kelayakan perakaunan diiktiraf global

JIKA anda mempunyai kelayakan yang sewajarnya dalam industri perakaunan, perbankan dan kewangan, ia boleh memberikan prospek kerja dan kepelbagaian projek kepada anda.

default image

WKB 2030: Gandingan kerajaan-swasta penting untuk manfaat rakyat

SEKTOR swasta perlu berganding bahu dengan kerajaan sebagai fasilitator untuk memperbaiki ketidakseimbangan pendapatan di negara ini.

default image

UMP terajui usaha perkasa TVET di negara ini

SELEPAS 17 tahun ditubuhkan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini merupakan salah satu universiti utama di negara ini yang menawarkan Program Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di peringkat tinggi.

default image

Jom kongsi idea! Penduduk bandar diajak beri maklum balas draf Pelan Pembangunan KL

TRAJEKTORI perumahan dan komersial Kuala Lumpur diberikan perhatian dengan mendraf Pelan Pembangunan Kuala Lumpur 2040 (PPKL 2040).

default image

15 prinsip tulang belakang untuk capai matlamat WKB2030

LIMA belas prinsip panduan digariskan berasaskan tiga aspek penting iaitu pembangunan untuk semua, menangani jurang kekayaan dan pendapatan serta negara bersatu, makmur dan bermaruah.

Artikel Lain